slika
slika
slika
1 od 3

CANBUS PEUGEOT / Citr adapter komandi volana za multimedije

70 €Fiksno

Bogatić
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.041
29
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola Marković
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi
Canbus adapter za komande volana i Multimedije! Adapter odgovara na mnoge modele Automobila. Poseduje klasični deo za povezivanje na multimediju i kockasti deo koji ide na struju automobila odbosbo fabrički konektor! Odgovara na mnoge modele Peugeot, Citroen odnosno PSA grupacije. Kako bi adapter radio morate biti sigurni da vaš automobil ima opciju komandi volana a zatim nakon povezivanja na samoj multimediji odabrati odgovarajući CAN TYPE !

Adapter je izuzetno koristan jer mnogi ugrađuju multimedije po principu što jeftinijih ugradnji pa često izbace ovaj uređaj ili ga zapravo nemaju uopšte u ponudi. Kod pojedinih modela bez komandi volana pored pojačavanja muzike, smanjivanja muzike, prebacivanja pesama, izvora muzike da li je to radio, plejer ili aux itd. Bez ovog adaptera nećete biti u mogućnosti da podesite datum i vreme koje će se restartovati svaki put kada skinete klemu plus standardno dva puta godišnje (pa se mnogi prodavci ograđuju tim da se može vratiti stari plejer što zapravo oduzima mnogo vremena ili se podesiti putem dijagnostike da se čeka u redu kod mehaničara i ta usluga više nigde nije besplatna, a opet nemate komande). Uz ovaj uređaj komande ostaju u funkciji, sat i datum se mogu podesiti kao i sve druge fabričke postavke poput potrošnje goriva, putnog računara, komandi klime i sl.  

UZ MULTIMEDIJU KUPLJENU KOD NAS (univerzalnu) CENA OVOG ARTIKLA uz istu JE 45e! ! ! Uz tipske multimedije adapter dolazi u paketu i NE kupuje se posebno potreban je samo za univerzalne modele ili modele gde Vam neko nije poslao isti u kompletu ili ste kupili auto sa multimedijom ali je neko izvadio isti!

CENA ADAPTERA BEZ MULTIMEDIJE JE 70e! ! !  

Adapter provereno odgovara na modele kao što su:
****PEUGEOT 307
****PEUGEOT 207
****PEUGEOT 308
****PEUGEOT 3008
****PEUGEOT 5008
****CITROEN C4
+ Mnogi drugi modeli!   

 Canbus adapter je univerzalan i odgovara velikom broju modela. Ukoliko multimedija nije kupljena kod nas mi kao PRODAVAC ne snosimo nikakvu odgovornost za podešavanja komandi nakon povezivanja jer se ista razlikuju od tipa multimedije, proizvođača, konfiguracije i raznih drugih elemenata jer se svaka razlikuje po pitanju podešavanja. Snosimo odgovornost za povezivanje i podešavanje samo kada se adapter kupuje UZ MULTIMEDIJU kod nas! Sve druge solucije isključuju našu odgovornost u daljem postupku. Hvala!  

______________________________________________________________________________________________

GARANCIJA: Svaka proizvod iz našeg asortimana će biti proveren i testiran neposredno pre slanja na ispravnost, označen na nama poznati način a zatim adekvatno upakovan i na njega dajemo radnu garanciju u pogledu na to da će raditi u momentu kada stigne kod Vas. Rok za reklamaciju proizvoda je 24h od momenta prispeća paketa ukoliko postoji neki problem!  Takođe bilo kakve primedbe uzimamo u razmatranje u prvih 24h od prijema pošiljke isključivo. Tu smo da Vam damo savete kako da produžite životnih vek samih sijalica jednostavnim a korisnim savetima i da od sijalica izvučete maksimum! Za svu ostalu robu važi isto!  
______________________________________________________________________________________________

SLANJE:   SVE PORUDŽBINE ŠALJEMO PUTEM POSTEXPRESS službe (Pošta) u roku od 24h od momenta porudžbine.  Pošiljke se šalju svakim radnim danom od ponedeljka do subote u periodu od 09:00 do 12:00 nakon čega dobijate obaveštenje da je pošiljka poslata i broj za praćenje iste!  Cena poštarine se obračunava po cenovniku pošte koji u obzir uzima težinu paketa kao i iznos otkupnine (Oko 350 do 400 dinara iznosi u proseku poštarina ovim načinom slanja sem ukoliko nije u pitanju teži paket ili paket sa većim otkupnim iznosom).  PODRAZUMEVA SE da je kupac prilikom poručivanja prethodno pročitao ovaj deo i da je saglasan sa istim!

 Podrazumevano slanje - Postexpress zavisno od sadržine i otkupa paketa od 350 do 400 dinara(danas za sutra).

Ili putem kurirskih službi (potrebno naglasiti) :  
1. AKS kurirska služba po njihovom cenovniku!  
2. BEX kurirska služba po njihovom cenovniku!

 
ID Oglasa: #131295688
Informacije

ZBOG PREDSTOJEĆIH PRAZNIKA U PERIODU OD 01.05 - 06.05. PROIZVODE NISMO U MOGUĆNOSTI DA ŠALJEMO ZBOG RADA POŠTE !

SVE PORUČENO U PERIODU OD 30.04. DO 06.05 ŠALJEMO NAKON PRAZNIKA! PRILIKOM PORUČIVANJA SMATRA SE DA JE KUPAC NAVEDENO PROČITAO I DA JE SAGLASAN SA ISTIM!

Molimo Vas sa svoje pošiljke poručite na vreme! Lično preuzimanje je moguće kap i do sada!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.