slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Portable 7 incha Wireless Apple Carplay Android multimedija

9.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
55
7
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Prenosivi bežični Apple Carplai Android Auto auto stereo radio, 7-inčni HD multimedijalni plejer na dodir, Bluetooth audio hands-free pozivanje, podrška za Mirror Link FM Siri TF kartica AUKS ulaz

 

【Bežični Apple Carplai Android Auto】Ovaj stereo uređaj za automobil podržava bežični Apple Carplai i Android Auto. Samo se povežite sa svojim pametnim telefonom preko bluetooth-a. Možete bežično da upravljate navigacijom, porukama, telefonskim pozivom, muzikom, e-poštom, obaveštenjima i još mnogo toga. Možete čak i da povežete Google ili Siri asistent na svom telefonu da kontrolišete stereo u automobilu kako biste se mogli fokusirati na put, držati ruke na volanu i voziti potpuno bezbedno!

 

【Mirror Link za Android iOS telefon】 Podržava Airplai i funkciju ogledala veze, koristite bežičnu vezu za sinhronizaciju pametnog telefona sa radiom na ekranu osetljivom na dodir, uživajte u mapama, filmovima i još mnogo toga!

 

【Bluetooth tehnologija čini vožnju bezbednijom】Ugrađeni Bluetooth sistem za slobodne ruke i jasan mikrofon omogućavaju vam glatke hands-free pozive, reprodukciju muzike i glasovnu kontrolu, čineći putovanje i vožnju bezbednijim i praktičnijim.

 

【AUKS veza i FM predajnik】Naš auto radio podržava AUKS kabl za povezivanje sa originalnim pomoćnim interfejsom vašeg automobila za prenos zvuka na originalni audio sistem automobila. Sa FM radio predajnikom, možete da se povežete između uređaja i originalnog auto radija preko istog kanala na FM radiju.

 

【Multimedijalni audio plejer za automobil】 7-inčni prenosivi auto stereo sa 1024 k 600 Full HD 2.5D ekranom osetljivim na dodir, podržava 1080P video reprodukciju, reprodukciju muzike, ulaz za TF karticu. Mogućnost dodavanja rezervne kamere sa AV konektorom.

 

【Plug and Plai, odgovara svim vozilima】Naš audio prijemnik za automobil dolazi sa usisnim nosačem i nosačem postolja koji se pričvršćuje na konzolu na kontrolnoj tabli ili na vetrobran i može se lako ukloniti i čuvati. Opseg napona je od 7V do 32V, pogodan za sve modele, uključujući automobile, kamione, autobuse, itd. Auto stereo je najbolji pomoćnik za automobile.

ID Oglasa: #165334194
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.