slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Garmin Drive 61 6"komplet free mape Kamper,kombi auto

100 €

Kragujevac
Korišćeno
48
3
pre 14 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zlatko
Član od 08.05.2014.
Svi oglasi

Odlična Garmin drive 61 od 6 inča sa ubačenim orginalnim programom od garmin kampera.

Besplatno ažuriranje mapa cele evrope putem interneta i zvanične Garmin express aplikacije. . Trenutno su najnovije mape Evrope NTU 2025.10, iz februara ove godine, na sd kartici od 16gb. Meni na srpskom i glasovno navođenje na srpskom ili nekom drugom jeziku po izboru .
Navigacija je detaljno testirana u radu i potpuno je ispravna. Dolazi sa kompletnom opremom: originalnim garmin vakumskim nosačem i autopunjačem sve u njegovoj kutiji sa priručnikom na srpskom.
Noviji model sa brzim procesorom i dosta naprednih opcija. Lako i brzo nalazi tačnu poziciju i računa rutu za navođenje.  Rutiranje auta, kampera prema gabaritima kao i kombia. Upozorava na ograničenja brzine. Omogućava lako nalaženje velikog broja tačaka interesa: benzinskih pumpi, parkinga,  
prodavnica, tržnih centara, hotela, turističkih atrakcija,  kampova. . . Stanje kao na slikama
Potpuno spremna za put.

ID Oglasa: #165977969
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.