slika
slika
1 od 2

Garmin drive smart 61

150 €Fiksno

Kikinda
Korišćeno
50
2
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Bole
Član od 18.07.2013.
Svi oglasi
Auto GPS Navigacija Garmin DriveSmart 61
Napredna navigacija sa pametnim funkcijama

Na navigiciji najnovije mape.

Navigacija na srpskom jeziku, moguće izabrati jezik po želji.

 

Odlično očuvana navigacija.

Upozorenje za oštre krivine, pružne prelaze, zone škola, jednosmerne ulice.

Intuitivan GPS navigacioni uređaj sa funkcijama povezivanja i svetlim odličnim  6.95-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir

Sadrži prethodno učitane lifetime karte koje doživotno možete ažurirati bez ikakvog plaćanja.

Pruža usluge u stvarnom vremenu poput saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu.

Bluetooth® pozivi preko povezanog telefona, pametna obaveštenja i navigacija sa glasovnom aktivacijom.

Ugrađena Wi-Fi®  tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera

 

Kada sinhronizujete pametni telefon koji podržava Bluetooth sa Garmin DriveSmart uređajem, dobijate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku sa upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljiva pametna obaveštenja na ekran navigacionog uređaja. To znači da možete videti obaveštenja o dolaznim pozivima, tekstualne poruke i podsetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.
 
Budući da navigacioni uređaj Garmin DriveSmart sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obaveštenje na ekranu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

 

Kako bi podstakao sigurniju vožnju i povećao svesnost o situaciji, Garmin DriveSmart uređaj daje upozorenja za vozača na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje, kao i zone škole. Uz to, navigacioni uređaj vas upozorava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom pa vas upozorava i na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obaveštenja o kamerama za prolazak kroz crveno svetlo ili kamerama za merenje brzine koje se nalaze u blizini pa čak primajte i upozorenja na umor koja predlažu moguća mesta za odmor nakon višesatne vožnje.

Navigacija ide sa vakum drzačem, sa originalnim auto punjačem.

 

Baterija veoma slabo drži, ali ne smeta pri radu kada je priključena u auto putem standardnog auto upaljača, a takođe ista može raditi i priključivanjem na USB u automobilu.
ID Oglasa: #165885312
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.