slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Sintetička plastična sajla za vuču

180 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
137
4
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Karakteristike i detalji Ultra čvrsta UHMVPE vlakna: UHMVPE vlakna se odnose na polietilensko vlakno ultra visoke molekularne težine, koje je najčvršće vlakno na svetu. Korišćenje UHMVPE vlakana pomaže našem produžetku kabla vitla da postigne maksimalnu otpornost na kidanje od 20500 lbs / 9298,6 kg. Pouzdani i lagani: U poređenju sa tradicionalnim čeličnim užadima, ako su oštećeni, naše sintetičko uže za vitlo može se popraviti na licu mesta uz odgovarajuće tehnike pletenja u slučaju nužde, što vam garantuje najviši nivo bezbednosti. Pokriveni rukavima: Oba kraja su prekrivena rukavima koji štite uže vitla od pregrevanja, habanja, izlaganja suncu i korozije. Ovo značajno produžava životni vek predmeta. LAGANO ZA UGRADNJU: Izrazita funkcija samozatezanja pomaže da se konopac bezbedno drži na bubnju vitla. S druge strane, uprkos svojoj težini od 4,4 lbs / 2 kg, konopac se lako odmotava. Široka primena: Odgovara većini električnih vitla na terencima, džipovima, kamionima, terenskim vozilima, univerzalnim transportnim vozilima, itd. Radi čak i na ekstremnoj hladnoći, vrućini, vetru i kiši.

 

specifikacije Materijal: UHMVPE Tip: Sintetičko uže za vitlo Čvrstoća na lomljenje: maks. 20500 lbs / 9298,6 kg Intenzitet sečenja: 2-120 T Bruto težina: 4,4 lbs / 2 kg Dužina: 95 stopa / 28,95 m Debljina: 3/8 inča / 0,95 cm Struktura: 12 niti Boja siva

 

sadržaj paketa 1 Ks sintetičko uže za vitlo sa zaštitnim poklopcem 1 Ks Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #148956823
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.