slika
1 od 1

Drzac za tablice crni 2 kom

340 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
66
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Auto Oprema 011
Član od 01.09.2019.
Svi oglasi

 

Opis proizvoda:

Set od dva nevidljiva držača za tablice, izrađenih od visokokvalitetne plastike, predstavlja inovativno rešenje za montiranje tablica na vozilo. Ovaj set nosača eliminiše potrebu za korišćenjem velikih i komplikovanih standardnih nosača tablica, kao i za bušenjem i nitovanjem istih.

Glavne karakteristike:

  1. Kvalitetna plastika:  Držači su napravljeni od visokokvalitetne plastike, što garantuje dugotrajnost, izdržljivost i otpornost na spoljne uticaje.
  2. Jednostavna ugradnja za 5 minuta:  Montaža je brza i jednostavna, potrebno je samo 5 minuta za postavljanje.
  3. Dvostrana traka za dodatnu sigurnost:  Na zadnjoj strani držača se nalazi dvostrana traka koja dodatno osigurava čvrsto držanje tablice i sprečava njeno neželjeno otpadanje.
  4. Set sadrži dva nosača:  U paketu se dobija ukupno 2 držača, što omogućava montiranje jedne tablice.
  5. Nevidljivi dizajn:  Kada se jednom postave, držači postaju gotovo nevidljivi, čime se održava estetski izgled vozila. Ovo je odlična alternativa lepljenju tablica dvostranom trakom, koja često može dovesti do neželjenog otpadanja tablica.

Kombinujte praktičnost sa sofisticiranim dizajnom uz ove nevidljive držače za tablice i zaboravite na probleme vezane za tradicionalne nosače tablica. Ovaj set je savršen izbor za one koji žele čvrsto držanje tablica bez gubitka estetskog izgleda vozila.

 

9999.6APT101

 

Za porucivanje ostaviti sledece podatke:

-Ime i prezime

-Adresa za slanje (ulica, broj, postanski broj i grad)

-broj telefona

ID Oglasa: #165550921
Informacije

----> Za Artikle Do 500g Moguc Je Obracun Postarine u Iznosu Od 300rsd< ----

Potrebno Je Navesti U Poruci Da Zelite Obracun Postarine! ! !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.