slika
slika
1 od 2

Garnitura presvlaka za sedišta ROAD siva/crna boja 4 kom

1.220 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
18
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Auto Oprema 011
Član od 01.09.2019.
Svi oglasi

Proizvođač: CAR+

Komplet presvlaka za prednja sedišta u kombinaciji sive i crne boje. Sastoji se od 4 dela: 2 za naslone glave dimenzija 27 x 27 cm i 2 za prednji i zadnji deo sedišta (66+10) x 56 cm. Ove presvlake su dizajnirane da budu kompatibilne sa bočnim airbag-ovima, jer imaju proreze sa čičak trakom. Izrađene su od poliesterskog pamuka sa dodatnim slojem pene debljine 2 mm. Visok kvalitet proizvoda je zagarantovan. Pakovanje je elegantno i praktično, dolazi u PVC omotaču koji je lako prenosiv i pogodan za odlaganje u vozilu. Postavljanje i skidanje presvlaka je veoma jednostavno.

Postupak postavljanja:

  1. Skinuti naslone za glavu sa prednjih sedišta i staviti presvlake preko poleđine sedišta. Paziti da presvlake budu pravilno pripijene uz sedište vozila. Zategnuti presvlake koliko je moguće i provući ih kroz gumene trake između poleđine i sedišta.
  2. Povezati bočne gumene trake ispod sedišta koristeći kukice (levu traku sa levom kukicom, a desnu sa desnom).
  3. Povezati zadnje gumene trake sa bočnim trakama koristeći kukice (desnu bočnu traku sa desnom zadnjom trakom, a levu bočnu traku sa levom zadnjom trakom).
  4. Postaviti presvlake preko osnovne površine sedišta i provući trake kroz otvor između sedišta i poleđine. Razvući presvlake koliko je moguće kako bi bile ravne sa postojećim sedištem. Privući gumene trake na isti način kao u prethodnim koracima.
  5. Postaviti presvlake preko naslona za glavu i privući trake tako da budu savršeno pripijene. Uvući trake za zatezanje unutar presvlake.

999. FUND92G

 

Za porucivanje ostaviti sledece podatke:

-Ime i prezime

-Adresa za slanje (ulica, broj, postanski broj i grad)

-broj telefona☎️

   

ID Oglasa: #165668340
Informacije

----> Za Artikle Do 500g Moguc Je Obracun Postarine u Iznosu Od 300rsd< ----

Potrebno Je Navesti U Poruci Da Zelite Obracun Postarine! ! !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.