slika
1 od 1

Patosnice OPEL Antara Crossover 5D 2006-2015 tepih Andes

3.980 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
36
1
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
URAL Delovi i Oprema
Član od 19.09.2014.
Svi oglasi

U ponudi imamo patosnice za preko hiljadu modela automobila. U koliko vam treba za bilo koju marku I tip vozila pozovite.  Robu uz prethodnu potvrdu isporučujemo kururskom službom na adresu kupca u roku od 72h. Potrebno je da nas pozovete ili napišete u poruci marku, model i godište Vašeg automobila.

U ponudi imamo tepih tipske patosnice u tri različita kvaliteta koje možete pogledati u našoj radnji na Banjici, Paunova 8a.

Patosnice se mogu preuzeti kod nas u radnji u Paunovoj 8a ili šaljemo kuriskom službom.

1. Patosnice tepih Andes cena 3890 din

2. Patosnice Carrera Simple: Cena 2890 din

3. Tepih patosnice Format premium cena 4980 din



Patosnice Andes proizvedene su od vrhunskog holandskog velura za autoindustriju u tafting kvalitetu. Tafting pod je za razliku od iglicastog poda izuzetno praktican i lak za odrzavanje jer prasinu i prtljavstinu odrzava na povrsini te ga je lako ocistiti tresenjem ili usisavanjem. Pod je troslojan i sastoji se od povrsinskog sloja gustih četkica, srednjeg nepropusnog sloja i donjeg ojacanja inovativnom i izuzetno otpornom podlogom od granulata na bazi gume koja odrzava formu i sprecava proklizavanje.

Patosnica Andes je opremljena originalnim stoperima za čvrstu montazu na pod automobila prema odgovarajucoj pripremi za fiksiranje za pod vozila. Stoperi za montazu se odvojeno mogu kupiti i kao dodatna oprema.

Kod vozila gde je moguće to izvesti,  uz doplatu garnitura može sadržati i most - dodatak za pokrivanje tunela menjaca u drugom redu, tako da pod vozila bude apsolutno zašticen na svim gazećim povrsinama.

 

Karakteristike:

  • Tufting pod 400 gr/m2
  • sastav 100% Poliamid
  • idealna geometrija 
  • opremljene originalnim sistemom za fiksiranje
  • protivklizna granulatna podloga za auto industriju na bazi gume
  • održavanje suvo i mokro
  • sintetička rubna traka



ID Oglasa: #139217257
Informacije
Paunova 8a, Beograd- Banjica

Radno vreme  09h – 17h pon-pet

Subota od 10h - 14h

Posle radnog vremena sporije odgovaramo na poruke i pozive.

Mogucnost placanja karticama.

Prodavnica se nlazu u dvorištu gde imate naš parking na usluzi.

 
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.