slika
slika
slika
slika
1 od 4

Android Retrovizor Multimedija NOVO ANDROID Rikverc Kamera

14.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
9.397
97
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Retrovizor sa prednjom i zadnjom kamerom i mogucnoscu snimanja. Izuzetno lepa slika i napred i nazad.  

Izuzetno praktican i lak za rukovanje uredjaj. Izuzetno pogodan za vozila, gde enterijer ne dozvoljava ugradnju obicnih multimedija . Sa svojom cenom kao obicna navigacija , izuzetno je pristupacan i sugurno cete biti veoma zadovoljni sa njegovim funkcijama .   

Ugradjen ANDROID sistem i mogucnost povezivanja sa muzickim uredjajem u vasim kolima, kao MP3 Transmiter. Veoma lako i brzo je mozete pronaci na vasem radiu na odredjenoj frekvenciji  i onda dobijate zvuk sa nje, preko vaseg muzickog uredjaja.

Ima ekran na sebi velicine oko 6x16cm, operativni sistem je ANDROID tako da imate pristup google play prodavnici, odakle mozete skinuti aplikacije za jutjub ako zelite da gledate neki film, spot ili nesto drugo ili skajpako zelite da razgovarate putemskajpa, kao i druge mogucnosti koje imate na mobilnom telefonu. Laka i brza konekcija sa vasim telefonom za WI-Fi signal, da bi uredjaj imao pristup internetu.  

BLUETOOTH konekcija sa vasim telefonom, tako da u toku voznje sve razgovore obavljate preko ovog uredjaja.  

GPS navigacija ugradjena, tako da uuredjaju imate i navigaciju sa glasovnim navodjenjem.  

Dosta dobar sistem i kvalitetno uradjen uredjaj sa kamerama za snimanje saobracaja, izuzetno kvalitetna slika i veliki pregledan ekran. Dva ulaza za micro SD kartice ( TFT kartice ), jedna za snimanje a sa druge mozete snimati muziku ili video zapis.  

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio 

ID Oglasa: #69902181
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.