slika
slika
slika
1 od 3

Novi TrueCam Ax GPS sa DETEKCIJOM BRZINE

45 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kuća Sećanja
Član od 04.01.2010.

Pomoću GPS modula možete snimiti svoju GPS lokaciju i brzinu. Zahvaljujući pasivnoj funkciji, modul vas upozorava kada se približavate kamerama fiksne brzine, kamerama srednje brzine i kamerama za crveno svetlo.

Pomoću GPS modula možete snimiti svoju GPS lokaciju i brzinu. Možete odabrati da li će snimljeni podaci biti prikazani ili ne i zapisani samo u GPS log datoteku na memorijskoj kartici. Takođe uključuje aplikaciju koja vam omogućava da se povežete sa Google mapama. GPS modul je veoma brz i tako izbegava duga čekanja pri povezivanju sa satelitom, kao što je često slučaj sa konkurentskim brendovima.

GPS modul takođe uključuje takozvanu pasivnu detekciju kamere za brzinu koja radi sa bazom podataka fiksnih kamera za brzinu, kamera prosečne brzine i kamera za crveno svetlo. Kada se približite kameri za kontrolu brzine, bićete upozoreni zvučnim signalom. Modul uključuje bazu podataka kamera za kontrolu brzine i raskrsnica širom Evrope.

GPS modul se može ukloniti.

GPS modul takođe uključuje glasovnu funkciju koja omogućava TrueCam-u da vam kaže sve potrebne informacije, na primer kada ste povezani sa GPS satelitom. Glasovna funkcija se može deaktivirati u bilo kom trenutku.

Paket uključuje:

GPS modul sa glasovnom funkcijom

Kompatibilnost:

TrueCam A4 - Delimična kompatibilnost. Podržava samo pojedinačna glasovna upozorenja. Preuzmite ovde: https: //vvv. truecam. com/firmvare/

TrueCam A5 / A5s

TrueCam A5 Pro ViFi

TrueCam A6

TrueCam A7 / A7s

U kombinaciji sa nosačem i punjačem za automobil, detekcija kamere za brzinu radi nezavisno bez TrueCam auto kamere.

ID Oglasa: #163992504
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.