slika
slika
slika
1 od 3

Parking senzori univerzanlni

2.200 din

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
90
0
pre 11 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 23.01.2011.

Parking senzori univerzalni za sve matke automobila

Комплет универзалних задњих паркинг сензора обојених у црно. Упутство за употребу (шпански језик није загарантован).

Овај комплет паркинг сензора ће вам помоћи да избегнете оне понекад скупе за поправку обрнутих судара који се често дешавају. Такође може помоћи да се спаси живот малог детета. Једном инсталиран, систем се аутоматски укључује када се укључи степен преноса уназад. Ако се детектује објекат током вожње уназад, систем емитује звучне сигнале.

Пакет садржи: – 1 централу; – 4 паркинг сензора (пречник 2,5 цм); – сви каблови неопходни за примену. – Упутство за употребу на италијанском. – Бушилица за монтажу сензора. – Акустични ЛЕД екран.

Да ли се сензори могу офарбати у боју вашег аутомобила? ДА. Сензори се лако могу фарбати помоћу боце за допуну (не четком), док се не могу фарбати по телу.

Технички параметри: Напон напајања: 12 В. Радни напон: 9-16 В. Апсорбована струја: 20-200 мА. Удаљеност сензора: 0,3м-2,5м. Ултразвучна фреквенција: 40 кХз. Радна температура: -30 °Ц – +70 °Ц. Угао детекције: хоризонтално већи од 80°. Вертикалан већи од 70°.

ID Oglasa: #152580009
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.