slika
1 od 1

XBLITZ Z8 NIGHT Car dash camera

55 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
33
3
pre 2 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Darko-Tehnika024
Član od 15.04.2020.

▶️ Proverena i sigurna kupovina.
▶️ Garancija na svaki kupljeni proizvod.
▶️ Sve je NOVO i fabrički zapakovano!
▶️ Proizvodi se porucuju iz Evropske Unije.
▶️ Sve se porucuje i ceka od 3-8 dana!
      
 Za bilo kakve informancije slobodno pozovite!

             Info: ☎️  061 175 37 00

Kontakt KP poruka, poziv, viber, sms, WhatsUP!


❗ PRE KUPOVINE MOLIMO VAS DA PROVERITE DOSTUPNOST I CENU.  
❗ OVO NAPOMINJEMO ZBOG UCESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJACA.  

----------------------------------------------------------------


-Dostava na teritoriji Srbije se vrsi proverenom kurirskom službom, plaćate u dinarskoj protivrednosti pouzećem (usluge dostave snosi kupac)

-Garancija se zasniva preko serijskog broja artikla !

-Za potvrdu o kupovini , potrebni su nam Vasi podaci za slanje.


Ime prezime
Ulica broj
Mesto 
Kon. telefon

----------------------------------------------------------------

Mogućnost nabavke i ostalih komponenti za računar i druge razne tehničke opreme koje nemamo oglaseno! Nas dobavljac ima preko 60.000 artikala i jednostavno je ne moguce sve oglasiti i azurirati.  

 

Info: ☎️  061 175 37 00

 

 

 

Ksblitz Z8 NIGHT auto kontrolna kamera sa full HD funkcijom snimanja vožnje, noćnim režimom i funkcijom G-senzora efikasno obezbeđuje vašu bezbednost na putu. Uživajte u svojim video zapisima u Full HD kvalitetu! Snimak visoke rezolucije znači više detalja, bolju vidljivost, na primer na registarskim tablicama i svim ostalim elementima rute koje možete videti na snimku. Kamera će takođe biti savršena za snimanje rute noću. U noćnom režimu, tehnološki napredni senzor i svetlo sočivo obezbeđuju najbolji mogući kvalitet snimaka posle mraka. Kamera Ksblitz Z8 NIGHT dizajnirana je sa pažnjom na svaki detalj. Nije samo atraktivan, već je i veoma izdržljiv i funkcionalan. Ovaj uređaj može da vam služi godinama. Kamera se savršeno uklapa u vaš automobil. Zahvaljujući maloj veličini kuće, ne ometa pogled tokom vožnje i pruža potpunu diskreciju. Ksblitz Z8 NIGHT je opremljen čitljivim i svetlim LCD ekranom koji omogućava lak rad sa kamerom. Ekran takođe omogućava praktično gledanje snimljenih snimaka. Zapamtite – možete da isključite ekran tokom snimanja da biste izbegli ometanje. Funkcija G-senzora je odgovorna za bezbednost ključnih podataka u slučaju sudara ili naglog kočenja. Kamera će automatski zaštititi video datoteke (počevši od najbližeg vremenskog intervala) od brisanja, one neće biti prepisane ako nastavite sa funkcijom snimanja. Nosač podataka Ksblitz Z8 NIGHT je microSD memorijska kartica. Funkcija "Loop Recording", ne morate da brinete da će vam ponestati prostora, neprestano brisanje arhivskih datoteka. Diktafon snima sliku u kontinuiranom režimu (snimanje u petlji) - to ne znači ništa drugo do prepisivanje starijih datoteka.

Sadržaj kutije
- Dash kamera
- Punjač za upaljač
- Čitač memorijskih kartica
- Magnetni nosač
- USB kabl

 

 

 

ID Oglasa: #152612189
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.