slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

AUXIRACER LED sijalice za farove 60w 6000k 12000 lumen bela

3.490 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
44
1
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Venditio Invictus online
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

9005 HB3 Led sijalice za farove CSP čipovi 60V 6000K 12000 lumen bela Izuzetno svetao sve-u-jednom IP67 vodootporan, zamena za halogene farove 2kom

 

▶ Visoka osvetljenost: Uvezeni CSP čip za nadogradnju od 18 PCS na 6 strana, najnovija tehnologija dizajna izvora svetlosti od 360 ° , super fokus i visok izlaz lumena, daleko superiorniji od običnih dvostranih farova, svetliji, bez tamnih mrlja i senki.
▶ Efikasno odvođenje toplote: Aluminijumsko telo aviona, opremljeno novim turbo ventilatorom velike brzine, koji može da obezbedi odlične efekte hlađenja i odvođenja toplote. Najsavremenija tehnologija upravljanja toplotom se koristi za efikasnu kontrolu toplote unutar LED sijalice, obezbeđujući kontinuirani izlaz punog svetla.
▶ Jednostavna instalacija: Usvojite integrisani dizajn, mali i kompaktni, izdržljivi, instalacija traje samo 10 minuta, priključite se i igrajte. Uklopiće se u istu utičnicu i spojiti se na isti konektor za ožičenje kao i vaše originalne sijalice. Za ugradnju nije potrebna modifikacija vašeg vozila.
▶ Životni vek: LED sijalica je napravljena od visokokvalitetnog CSP LED-a, bez lomljivih niti i mnogo manje izgubljene energije koja stvara toplotu, LED diode mogu trajati do 50 puta duže od tipičnog veka trajanja halogene sijalice od 1000 do 2000 sati. IP65 vodootporan, sa dizajnom otpornim na kišu, prašinu i udarce, može izdržati ekstremne vremenske uslove. Radni vek može da dostigne 50.000 sati.
▶ Topli podsetnik: Garancija od 1 godine je obezbeđena za kvarove koje je prouzrokovao proizvođač proizvoda. Ako niste sigurni da li je pogodna za vaš model sijalice u vozilu, postavite nam bilo koje pitanje ili nas kontaktirajte direktno, mi ćemo vam pružiti svesrdnu uslugu.

 

 POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162481089
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.