slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

- KOYOSO 9006 LED sijalice za farove, 16800LM 100W

2.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
35
2
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

 

KOYOSO 9006 LED sijalice za farove, 16800LM 100W

 

CSP čipovi velike snage KOYOSO 9006 LED sijalice su napravljene od dvostranih CSP LED čipova, proizvode jake 16800LM po paru, veliku snagu od 100V po paru, visoku osvetljenost koja može da obezbedi bezbednu vožnju noću i teškim vremenskim uslovima. IP68 vodootporni, mogu dobro da rade po tmurnom kišnom vremenu. 6000K belog, prelepog i fokusiranog dizajna snopa pruža širi i dalje vidljiv anđeo, +300% svetliji od originalnog fara.


Podesivi svetlosni snop Budi opremljen adapterom koji se može ukloniti, 9006 LED sijalica za farove može podesiti svetlosni obrazac i napraviti svetlosni snop u ravnomernom položaju od 360 stepeni u skladu sa rotacijom, kreirati fokusirani svetlosni snop bez tamne oblasti. Bez odsjaja nadolazećih vozača automobila, osigurajte bezbedno putovanje.


Efikasne performanse hlađenja Spoljna konstrukcija 9006 LED SIJALICE je napravljena od avio aluminijumskih materijala i imaju tihe turbo ventilatore, manje buke. LED sijalice mogu brzo da rasipaju toplotu na 12000 RPM, obezbeđuju jak vetar za hlađenje, obezbeđuju normalnu temperaturu i stabilnost LED sijalice tokom rada. obezbedite životni vek do 46.000 sati. Pravilno rade čak i tokom -40℃ do 150℃.


Inteligentni pogon Ugrađene EMC u eksterni pogon, 9006 led sijalice za farove omogućavaju automatsku kontrolu temperature. One će raditi sa 96% računarskog sistema vozila bez greške. Imajte na umu: za neke složene automobile, možda će im trebati dekoder otpornosti ili Kabelski pojas za zaštitu od smetnji da biste izbegli probleme sa kodovima grešaka / treperenjem. Molimo kontaktirajte našu podršku nakon prodaje da biste zatražili predlog i rešenje ako imate pitanja i naiđete na takav problem.


Jednostavna instalacija Dizajn veličine tačke osvetljenja 1:1 je isti kao i standardne halogene lampe. Uključite i igrajte da biste savršeno zamenili standardnim originalnim halogenim sijalicama 9006 u roku od 10 minuta, kompaktan dizajn, bez potrebe za modifikacijom. Uverite se da sklop farova vašeg automobila ima dovoljno prostora za ugradnju led sijalica pre kupovine.

 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162555753
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.