slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Comandante C40 MK4-RACING GREEN ručni mlin za kafu

33.000 dinFiksno

Beograd
Novo
28
0
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tokar
Član od 15.09.2020.
Svi oglasi

Pozdravite C40 Mk4 Nitro Blade® „ Racing Green“ !

Nikada ne prestajemo da eksperimentišemo i o, dečače, da li nam je drago što je ova prelepa nijansa zelene ušla u naše živote. Odmah smo znali: morali smo da ga stavimo na mlin C40!

Ova boja je skoro stari klasik, osim što smo dodali malo modernog zaokreta da bismo napravili bogatu zelenu nijansu sa suptilnim sjajem!

Ovo je super robustan praškasti premaz koji se nanosi direktno na telo brusilice od nerđajućeg čelika. Kao i svi Comandante® brusilice, ne sadrži aluminijum i napravljen je od 100% bezbednih materijala za hranu.

Performanse mlevenja svetske klase. Dizajniran za poslednje generacije. Proizvedeno u Nemačkoj.

Verzija MK4 uključuje nekoliko ažuriranja:
– Novi oblik i materijal okvira motora – robusniji, sa većim kapacitetom i bez više zarobljenih zrna!
– Svaki mlin dolazi sa dve tegle: 1x braon staklo i 1x prozirno polimerno staklo. Ovaj drugi je lagan, izdržljiv i može se koristiti kao šolja!
– Prerađeno pakovanje sa poboljšanom zaštitom.
Noževi
Materijal i dizajn noževa su ponosni rezultat godina posvećenog istraživanja i razvoja u Comandante® laboratoriji za kafu na licu mesta. Nitro Blade® je jedinstven, koristeći visokolegirani nerđajući čelik sa visokim sadržajem azota sa finom martenzitnom mikrokristalnom matricom.

Geometrija Burr-a je optimizovana da postigne odličan protok u zrnu sa smanjenim obrtnim momentom ručice i u isto vreme pruži rafiniranu distribuciju veličine čestica za najbolje rezultate mlevenja.

Podešavanje mlevenja
Comandante klik sistem vam daje potpunu kontrolu nad bilo kojim metodom kuvanja i zaključava željenu postavku mlevenja na svoje mesto, pomažući vam da izvučete najbolje iz svoje pržene kafe i da ponavljate rezultate iznova i iznova. Ovakva performansa mlevenja svetske klase učinila je Nitro Blade oružjem izbora za istinske entuzijaste kafe širom sveta, od domaćih barista do šampiona.

Dizajn
Nerđajući čelik je pravi izbor za izradu robusnog mlin za kafu bezbednog za hranu. Zbog toga se od nerđajućeg čelika ne pravi samo brus, već i telo, osovina, radilica i mikro kuglični ležajevi. Comandante proizvodi ne sadrže aluminijum.

Tamo gde se polimeri mogu koristiti za poboljšanje performansi, Comandante koristi polimere visokih performansi bez BPA koji ispunjavaju najstrože standarde za bezbednost hrane. Ovi materijali su projektovani da izdrže godine teške upotrebe.

Komandante voli prirodno drvo. Čvrste hrastove ručke, koje su proizveli prijatelji u nemačkom Švarcvaldu, su i divno ergonomske i lepe za pogled zahvaljujući jedinstvenoj strukturi zrna hrasta.

Modeli Classic i Special Coating koriste robustan i elegantan premaz u prahu – pečen na visokoj temperaturi, a ne samo farban.

Svaki C40 MK4 dolazi sa jednom smeđom staklenom teglom za zrna i jednom teglom od prozirnog polimernog stakla. Oba se super lako čiste i drže oko 40 g prženih zrna kafe. Sa težinom od nešto više od 600 g, kompaktna veličina i robusna priroda C40 znače da bez obzira da li ste kod kuće ili ste u avanturi, najbolji ručni mlin na svetu je vaš verni pratilac.

 

Ovo su preporučena podešavanja:
– 5–10 klikova za Ibrik.
– 10–15 klikova za espreso.
– 15–20 klikova za Moka pot.
– 22–32 klika za filter kafu, V60, Chemek, Kalita, Moccamaster, itd.
– 25–30 klikova za kaping i francusku presu.
– 30–35 klikova za cold brew.

 

 

Za svu robu dobijate fiskalni račun.
Sve cene su sa izraženim PDVom.
Mogućnost plaćanja preko firme.
Robu šaljemo POST EXPRESS-om po njihovom redovnom cenovniku.

 

 

 

 

ID Oglasa: #164394546
Informacije

 

Tokar
Karađorđeva 49
Beograd
Radno vreme:  
pon. -petak:    9-16h
   subota:      10-15h 

Tel: 0658888652
www. tokarcoffee. com

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.