slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

DeLonghi Magnifica ESAM 4200.S espreso aparat za kafu

130 €

Mali Zvornik
Korišćeno
Dostupno odmah
102
3
pre 10 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen
Član od 12.03.2019.
Svi oglasi
 Na prodaju odlican superautomatski aparat za kafu brenda DeLonghi, model Magnifica esam 4200. S. Stigao je iz Svajcarske sa ostalom robom i nalazi se, kao sto se na slikama moze videti, u jako dobrom stanju, sa sitnim, normalnim tragovima koriscenja. Aparat je ociscen, dekalcifikovan i spreman za upotrebu. Pravi odlican espreso.

Sledi detaljna tehnicka specifikacija uredjaja koju sam prekopirao sa neta:

DeLonghi Magnifica ESAM 4200. S EX1 je aparat za kafu koji omogućava jednostavnu pripremu espreso kafe kod kuće. Ovaj aparat poseduje integrisan mlin za kafu, što znači da će kafa uvek biti sveže mlevena pre nego što bude pripremljena. Sa kapacitetom od 250 grama, posuda za kafu omogućava veliku količinu kafe za pripremu.

ESAM 4200. S EX1 takođe ima mogućnost podešavanja jačine arome i količine kafe, pružajući personalizovano iskustvo korisnicima. Takođe, aparat poseduje funkciju cappuccino sistema, koja omogućava pripremu bogate kreme za vaš cappuccino ili latte.

Sa elegantnim dizajnom i dimenzijama od 37 x 28.5 x 36 cm, ovaj aparat za kafu lako će se uklopiti u svaku kuhinju. Dodatno, aparat je jednostavan za korišćenje.

Važno je napomenuti da DeLonghi Magnifica ESAM 4200. S EX1 ima kapacitet od 1,8 litara za vodu, što omogućava pripremu više šoljica espreso kafe bez potrebe za čestim dopunjavanjem. Dodatna prednost je i funkcija automatskog isključivanja, koja štedi energiju i pomaže u održavanju sigurnosti.

Ukratko, DeLonghi Magnifica ESAM 4200. S EX1 je pouzdani i izdržljivi aparat za kafu koji omogućava jednostavnu pripremu espreso kafe kod kuće. Sa izborom personalizovanih podešavanja i elegantnim dizajnom, ovaj aparat pruža ukusnu kafu uz jednostavnost korišćenja.

Radna garancija 3 meseca.
ID Oglasa: #163708324
Informacije
-Prodajem raznu polovnu kao i novu/nekorišćenu robu u kojoj dominiraju trotineti, razne vrste kaciga, koferi i torbe,  ski oprema, bebi program, espresso aparati, itd.

-Naručene artikle šaljem poštom kao cc paket osim ako kupac ne izrazi želju za drugim načinom slanja.

-Kontakt putem poruka na kp, pozivom, sms-om ili na viber broj 064/460-66-33,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.