slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Elektricna dzezva za kafu,caj,zagrevanje tecnosti-Novo

1.000 din

Pirot
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
0
pre 13 dana
Odgovara na 56% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mali 0677023315
Član od 19.12.2020.
Svi oglasi

Elektricna dzezva za kafu, caj, zagrevanje tecnosti-Sinbo elektricna dzezva za kafu. Ovo je odlican uredaj za brzo kuvanje kafe, caja, kao i za zagrevanje raznih tecnosti. Tecnost se zagreva u ovoj dzezvi za par trenutaka.


Jacina grejaca u ovoj el. dzezvi je 600W, a poseduje zastitu od pregrevanja tako da je mozete bezbedno i sigurno koristiti, pripremati svoj omiljen napitak.

 

Dzezva se pokrece jednostavnim pritiskom na prekidac 0\1 na samom kucistu. Drska je napravljena tako da je uvek hladna bez obzira koliko koristite ovu elektricnu dzezvu.

 

Sama dzezva je napravljena od nerdajuceg celika presvucena je spolja plasticnim slojem, tako da je veoma lepog izgleda. Za svoj rad elektricna dzezva koristi napajanje sa el. mreze.

 

Dzezvz je NOVA NEKORISCENA U KUTIJI

ID Oglasa: #161572114
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.