slika
1 od 1

Električni mlin za kafu Honnanbo NB-CF01

1.980 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Novo
76
1
pre 15 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DingDongShop
Član od 20.11.2020.
Svi oglasi

Šifra proizvoda: A345392

Naziv proizvoda: Električni mlin za kafu Honnanbo NB-CF01

Električni mlin za kafu je svojom jednostavnošću i fleksibilnošću  “ kupio“ veliki broj obožavalaca kvalitetnog gutljaja kafe. Hedonisti ne prave pitanje kada je reč o dobroj kafi. Iako danas postoji najrazličitije vrste mlevene kafe, ipak je kafa samlevena neposredno pre kuvanja nešto posebno. Ne samo da se radi o mešavini specifičnog ukusa i mirisa, već je svežina tek samlevenih zrna nešto što se ne može pronaći ni u jednoj kesici kafe sa rafa.

Čini se da je mnogo toga potrebno da biste uživali u savršenom jutru pred uobičajeni haos koji vas očekuje čim izađete iz topline svoga doma. Ipak, uz par kratkih saveta za upotrebu električnog mlina za kafu, garantujemo vam savršenu dozu svog jutarnjeg zadovoljstva!

Prvo,  kafu meljite neposredno pre kuvanja, jer već nekoliko sati nakon mlevenja ona gubi na kvalitetu. Drugim rečima, dobićete ne tako svež i pomalo otužan ukus kafe.

Drugo,  samlevenu kafu čuvajte u metalnim posudama, da biste sačuvali karakterističan ukus i svežinu kafe. Idealno je da za svako kuvanje sameljete tačnu količinu kafe, ali pošto to često nije moguće, trudite se da ostatak čuvate u posudama sa jakim poklopcem (da biste sprečili vlagu da dođe u dodir sa mešavinom).

Treće,  pre svake upotrebe mlin je potrebno temeljno očistiti. Koristite suvu krpu ili četkicu za zube da biste otklonili ostatke mlevene kafe. Time ćete izbeći da se prethodno samlevena kafa pomeša sa svežom i napravi od nje bajatu mešavinu.

Jačina: 150w



Poručenu robu šaljemo isključivo putem kurirske službe Dexpress uz mogućnost plaćanja pouzećem.

 

Očekivani rok isporuke je 2 do 3 radna dana.

 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte radnim danima od 8:30 do 16:30h na sledeće brojeve: 062 658 899 i 062 658 898

Posetite našu web prodavnicu na:

 

Pronađite DingDongShop na bilo kom pretraživaču.

 

PROMENTER INTERNATIONAL DOO MEŠOVITO PREDUZEĆE ZA EKSPORT – IMPORT BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)

 

Ogranak DINGONG

MB: 17151894

PIB: 100425824

 

Delatnost: 4729– Ostala trgovina na malo hrane u specijalizovanim prodavnicama 4791- Trgovina na malo putem pošte ili preko interneta.

USLOVI REKLAMACIJE: Ukoliko želite da vratite proizvod, molimo vas da ga vratite u originalnom pakovanju.

ID Oglasa: #155156056
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.