slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Saeco incanto de luxe s-class espresso aparat (2)

120 €

Mali Zvornik
Korišćeno
21
1
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen online
Član od 12.03.2019.
Svi oglasi
 

Na prodaju aparat brenda Saeco, cuveni model Incanto de luxe s-class. Stigao je iz Scajcarske sa ostalom robom koju prodajem i nalazi se u dobro ocuvanom stanju, sa minimalnim tragovima koriscenja. Uredjaj poseduje sopstveni mlin sa regulacijom krupnoce mlevenja, opciju odabira vise duzina napitaka odnosno njihove jacine, podesavanje temperature vode, panarello izlaz za toplu vodu/paru, zatim tekstualni prikaz menija koji ukljucuje i brojac spremljenih napitaka, istakac kafe sa podesivom visinom u zavisnosti od velicine soljice. Aparat moze da prima i mlevenu kafu.

Svi aparati za kafu koje prodajem su, pre stavljanja na oglas, detaljno pregledani, ocisceni i testirani. Odradjeni su programi dekalcifikacije i ciscenja. Prese su rastavljene, detaljno ociscene i podmazane a gumice zamenjene i podmazane. Zbog toga svaki uredjaj koji prodajem mora da pravi dobru kafu.
Na internetu ima ogroman broj polovnih aparata koji se prodaju pod epitetom "ispravan" iako to nisu. Ili nisu u potpunosti. To sto uredjaj odradjuje celi proces spremanja kafe ga moze svrstati u kategoriju (polu)ispravnih ali kvalitet kafe koju napravi je ono sto ga cini dobrim aparatom. Takvih uredjaja je malo i prilicno je dug i zahtevan proces od polovnog aparata pristiglog iz inostranstva dobiti dobar aparat. Ja prodajem samo takve uredjaje.
ID Oglasa: #165896822
Informacije
-Prodajem raznu polovnu kao i novu/nekorišćenu robu u kojoj dominiraju trotineti, razne vrste kaciga, koferi i torbe,  ski oprema, bebi program, espresso aparati, itd.

-Naručene artikle šaljem poštom kao cc paket osim ako kupac ne izrazi želju za drugim načinom slanja.

-Kontakt putem poruka na kp, pozivom, sms-om ili na viber broj 064/460-66-33,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.