slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Saeco Incanto Rondo s-class espreso aparat, aparat za kafu

140 €

Mali Zvornik
Korišćeno
Dostupno odmah
131
3
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Mladen
Član od 12.03.2019.
Svi oglasi
 Prodajem odlican espreso aparat poznatog proizvodjaca Saeco, model Incanto Rondo. Vrhunski dizajn i kvalitet su svakako ono sto odlikuje ovaj brend a Rondo je potvrda toga. Uredjaj je stigao iz Svajcarske i nalazi se u odlicnom stanju. Verujem da se to vidi i na slikama. Pravi odlican espreso sto je takodje vidjivo. Aparat ima integrisan mlin sa keramickim nozevima, mogucnost odabira iste duzine napitka za jednu ili dve solje, cak 8 stepeni regulacije duzine napitka, lulu za izlaz tople vode (za caj, recimo) odnosno vrele pare za zagrevanje i penusanje mleka.

Radna garancija tri meseca.
ID Oglasa: #163001495
Informacije
-Prodajem raznu polovnu kao i novu/nekorišćenu robu u kojoj dominiraju trotineti, razne vrste kaciga, koferi i torbe,  ski oprema, bebi program, espresso aparati, itd.

-Naručene artikle šaljem poštom kao cc paket osim ako kupac ne izrazi želju za drugim načinom slanja.

-Kontakt putem poruka na kp, pozivom, sms-om ili na viber broj 064/460-66-33,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.