slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

АicooК мини апарат за вафле 1000 W , нелепљиве плоче, црни

2.000 dinFiksno

Obrenovac
Kao novo - nekorišćeno
172
5
pre 12 dana
Odgovara na 73% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic online
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
Хрскави белгијски вафли за неколико минута:
Једноставно га укључите и ротирајте за 180°, 1000В, грејање са двоструком страном, загрева се за само неколико минута, две површине без ПФОА непријањања обезбеђују равномерно кување за доследне резултате, сваки пут.  Можете испробати здраве комбинације, слане рецепте, вафле од колачића, вафле за пицу и још много тога!

Променљива контрола температуре:
Можете да их кувате како желите – ако волите хрскаве и хрскаве, онда покрените точкић на максимум или ако преферирате лакшу текстуру, само смањите топлоту.  Неколико пробних вожњи и знаћете шта вам најбоље одговара.

Интимни дизајн:
ЕТЛ одобрена, безбедна и дуготрајна ручка хладна на додир спречава опекотине, кућиште од нерђајућег челика нуди додатну издржљивост, канал отпоран на цурење спречава цурење, задебљана база блокира расипање топлоте, складиште каблова оптимизује искоришћеност простора, црвено и зелено „спремне за печење“ /спремно за јело“ индикаторска светла.  2 године без бриге и 30 дана поврат новца, тако да можете купити безбрижно.

Лако чишћење и складиштење:
Издржљив дизајн од нерђајућег челика са уклоњивом посудом за капање и нелепљивом унутрашњошћу која се лако брише.  Може се складиштити вертикално како би се уштедио простор на пулту или ормарићу.  Јастучићи за стопала против клизања могу спречити да пегла за вафле плеше на радној површини.

Шарене креације:
Креирајте неограничене рецепте уз АИЦООК, класичне вафле као што су чоколада, млаћеница, банана, ораси, овсена каша, чоколадни чипс, пица, вафли са циметом или још креативнији попут панинија, браон браон.  Дубоки удубљења осигуравају да АИЦООК вафли носе још више прелива.

100% задовољство и савршен поклон:
Савршен поклон за венчање или нови дом, без обзира на вашу исхрану - кето, вегански, палео, итд. - ово је тако свестран кухињски предмет.  Било да сте у фитнесу или свакодневном доручку, ручку, поподневном чају могу користити ову пеглу за вафле.
ID Oglasa: #146532037
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.