slika
slika
slika
1 od 3

Aparat za krofnice, krofnice, krofne, mini krofnice

1.650 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
78
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
solarne lampe online
Član od 01.03.2024.
Svi oglasi

Mini aparat za pravljanje krofni 

1. Lako se odvaja od kalupa: Sa dizajnom nelepljivog premaza, lako možete izvaditi svoju ukusnu krofnu iz mašine bez oštećenja njihovog oblika ili ukusa. Uživajte u svojoj savršenoj mini krofni bilo kada.

2. Ušteda energije i ušteda vremena: Sa ovom mini mašinom za pravljenje krofni možete brzo zagrejati za kratko vreme i ravnomerno zagrejati hranu, štedeći svoje vreme i struju.

3. Brzo i praktično čišćenje: Nema potrebe za ribanjem ili namakanjem mini mašine za pravljenje krofni. Samo isperite posudu za pečenje i omotač toplom vodom i obrišite ih vlažnom krpom.

Mogu se ukloniti radi vaše udobnosti.

4. Mini oblik: Sa svojim mini oblikom, ova mašina za pravljenje krofni nije samo laka za skladištenje i korišćenje, već je i prelep komad kuhinjske dekoracije. To je odličan poklon za svakoga ko voli krofne i slatke uređaje. Svideće vam se njegov sladak izgled i ukusni rezultati.

5. Sa odvojivim ležištem: Ne samo krofne, već i kolači, hleb. biskviti i još mnogo toga mogu se napraviti sa ovom mini mašinom. Odvojivi pleh za pečenje olakšava čišćenje i skladištenje.

Opis:

Napravite ukusne mini krofne kod kuće pomoću ovog slatkog i lakog za korišćenje mini aparata za krofne. Ravnomerno zagreva hranu kako bi se osiguralo da su ukus i izgled vaše krofne savršeni. Možete ga koristiti i za pravljenje kolača i drugih poslastica.

Specifikacija:

1. Veličina: oko 17cm * 12,5cm * 8,5 cm

2. Materijal dna: materijal koji se ne lepi

3. boja: crvena

4. Napon: 110V-220V

ID Oglasa: #164617791
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.