slika
1 od 1

Regulator Protoka - Flow Restrictor 300ml, Quick

850 din

Senta
Novo
3
0
juče
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Moto Parts
Član od 07.08.2013.
Svi oglasi

Regulator protoka 300ml, Quick

Regulator protoka QUICK tipa. Sa brzim konektorom, za plastične cevi od 6mm. Kontroliše protok vode koja ispire površinu membrane i prenosi zagađujuće materije u odvod.

Dimenzije priključka: 1/4" x 1/4"
Tip priključka: Quick
Opseg protoka: 300 ml/min
Materijal: plastika

Opis:

Ovaj regulator je neophodan za RO prečišćivač vode, kako bi se stvorio pritisak potreban za presovanje vode kroz membranu, u suprotnom bi sva voda otišla u odvod. Ovim se podešava odnos između količine čiste vode i vode koja odlazi u odvod, što je neophodno za maksimalnu efikasnost RO prečišćivača vode, kao i za efikasno samočišćenje membrane. Zbog toga je regulator protoka veoma važan deo RO uređaja

 

Sifra: 10314

 

 

 

Na sajtu alpokwater, rs možete naći filtere za vodu, prečišćivače, uređaje za prečišćavanje vode, rezervne delove kao i mnogo toga još.

Pogledajte našu kompletnu ponudu na sajtu.

 

 

Adresa: Tornjoški put 4 , 24400 Senta

Tel. : 069/40-44-547

E-mail: info@alpokwater. rs

Web: www. alpokwater. rs

 

 

 

ID Oglasa: #165078369
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.