slika
slika
1 od 2

Mini elektricni USB secko

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
63
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marica Nbgd
Član od 27.05.2017.
Svi oglasi
Mini električni USB secko
Mini električni USB secko ična ima mogućnost da seče beli luk i ostalo povrće. Dugme jednim dodirom za uključivanje ili isključivanje mini seckalice, USB punjenje, lako se čisti, kompaktne zapremine, prenosiv, štedi prostor, savršen za male poslove. Električna seckalica dolazi sa USB kablom za punjenje. Samo pritisnite dugme da biste iseckali sastojke za salatu ili pomešali začine. Sadrži 3 dela: poklopac, oštrice i činiju. 3 dela su odvojiva i vodootporna, mogu se prati direktno pod vodom. Lako čišćenje bez ostatka. Gornji deo poklopca nije vodootporan jer ima glavni motor i USB interfejs. Samo stavite sastojke u mini seckalicu za hranu, a zatim pritisnite i držite dugme, možete dobiti ravnomerno iseckanu hranu za nekoliko sekundi! Ušteda vremena i energije, odlični kuhinjski alati za svakodnevno kuvanje.
Dimenzije: 9x13.5cm

Ostavite podatke za slanje u SMS poruci ili na (kupujem prodajem) saljem proizvode Bex kurirskom sluzbom isporuka za 1 dan kontakt osoba za pozive i poruke Marko 0654735222
ID Oglasa: #145221150
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.