slika
slika
slika
slika
1 od 4

Posuda i secko 9 u 1

1.100 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
54
1
pre 15 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Shop Shop
Član od 23.02.2023.
Svi oglasi

Rotirajuća Seckalica Za Povrće Sa Korpom Za Ceđenje.


Set kuhinjskih naprava – U ovom seku i rezaču nalazi se 5 izmenljivih noževa od nerđajućeg čelika, posuda za hranu, dodatak za drvo s drškom, zaštitnik za ruke, sredstvo za čišćenje.


Rezač sa posudom čini kriške voća i povrća mnogo lakšim.


Jednostavan za upotrebu – gornji poklopac posude za sečenje može se slobodno ukloniti, udobna klizava ručka s jednom rukom za upravljanje.


Podignite donju nogu, klizanje je stabilno, prozračivanje i prozračivanje, ne boli stol, zakretajte kopču, pogodno je za pranje i sušenje, a uptreba čisto i brzo. Višenamenski 5 u 1 – 2L velikog kapaciteta, iseckano, rezano, mleveno i druge funkcije, koristite šta želite, neka postanete majstor kuhinje, dobar pomagač.


KARAKTERISTIKE:

Možete koristiti različite glave rezača prema sopstvenim zahtevima, a kuvanje je pogodnije.


Zamenljive sečiva možete u različitim oblicima, veličinama i debljinama. Brzo kuvanje – Krompir se može koristiti za sečenje, ribanje i drobljenje. Sjajan i dobro izrađen, jednostavan za upotrebu i brzo sečenje.


Prava je ušteda vremena za pripremu hrane, savršena za sečenje povrća, pravljenje salata.


Nova nadogradnja. Novi rezač povrća za 2020. godinu dolazi sa jedinstvenom funkcijom odvodnje koja vam omogućava da očistite povrće direktno kroz sistem za odvođenje vode nakon što ste ih isekli. Preskočite zamorni postupak čišćenja i olakšajte čišćenje. Okači ga za dršku na držaču tignja  radi uštede prostora u ormaru.


Rotirajuća Seckalica Za Povrće Sa Korpom Za Ceđenje je višenamjenska rotacijska garnitura za sečenje povrća 5 u 1, Mašina za sečenje povrća. Kuhinjski dodaci s posudom za pražnjenje i pranje. Različiti parametri glave alata:1.5MM TAKVA FILMNA REZNA GLAVA: Pogodno za pravljenje voćne kože tankog filma, domaće maske od tankog filma.


3MM MEDIUM SILK CUTTER: Jednake debljine, Isečena  hrana pogodna je za kuvanje ili prženje.4MM GLAVA GLAVA: Uspravani oblici  su  ukusniji, pogodniji za prženje ili kuvanje.


REŠENO GLAVNU GLAVU: Rendirani đumbir nariban bez seckanja, lako i štedi rad.2,5 mm debela glava noža: Jednostavna sečenja, ušteda vremena i rada dobar pomagač.


2MM REZNI LIEK NA OREZU: Gusta i nežna, pogodna za ćevapčiće. SLIKANJE OSOBINE: Napravite ukusn čips od krompira kod kuće s lakoćom.


SPECIFIKACIJA:

Upotreba: Sečenje povrća, pranje povrća. Materijal: visokokvalitetni PP materijal. Veličina: cca 22 k 22 k 11 cm. Boja: Bela i siva. Sadržaj paketa:1 Rezač za rezanje


NAPOMENA:

Zbog različitog monitora i svetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. 2. Molimo dozvolite odstupanje merenja od 1-3cm zbog ručnog merenja.

Proizvode mozete poruciti pozivom sms porukom viber na broj 0611830339 ili na kp



ID Oglasa: #149414148
Informacije
Garancija na ispravnost



Povracaj ne vrsimo



Samo zamene u slucaju da imate neki problem sa proizvodom javite nakon sto dobijete paket nakon toga ne uvazavamo reklamacije
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.