slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

USB Blender za SMUTI Smoothie blender za voce

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
138
9
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jelena_Alex 064 839 69 80
Član od 14.12.2014.
Svi oglasi
Prenosivi USB blender
Sokovnik blender za smoothie

Kapacitet 300 mililitara Dimenzije proizvoda 32D x 8V x 8H cmMaterijal Vlakna i silicijum Jednostavna za pravljenje zdrave hrane Ovo je mikser za voće velike brzine sa 6 veoma oštrih sečiva za ekstrakciju od nerđajućeg čelika.  Prenosivi blender ima moćan motor od 5V sa snagom od 40V za hranljivo piće za 30 sekundi. Multifunkcionalni blender. Prenosivi mini blender je odličan za pravljenje ukusne hranljive hrane, postizanje ciljeva u ishrani i fitnesu, zdrava ishrana za bebe. Napunite svoje telo vitaminima koji su mu potrebni uz sok bogat hranljivim sastojcima, šejk ili smoothie u bilo koje vreme i bilo gde.  USB punjenje. Ovaj prenosivi blender od 350 ml može se potpuno napuniti za oko 1-2 sata, a potpuno punjenje može proizvesti do 10 šolje soka I može se puniti preko bilo kog USB porta. Blender ima silikonsku ručku za laku prenosivost.  Možete ga staviti u putnu torbu da biste uštedeli prostor, tako da možete da pijete svež sok bilo kada i bilo gde, na primer da ga koristite kod kuće, u kancelariji, teretani, na putovanju ili bilo kojoj drugoj aktivnosti na otvorenom i pijete svež sok.  
Lako za čišćenje
Možete rotirati odvojivu osnovu za čišćenje. Alternativno, samo sipajte malo vode i opcionu kap sapuna u blender, a potrebno je da dvaput kliknete na dugme ON/OFF da biste pokrenuli automatsko čišćenje dok ne bude čist. Na kraju ocedite vodu.
ID Oglasa: #153257960
Informacije
  JELENA_ALEKS   064 839 69 80

PUSTITE PORUKU PREKO KP

PRIMAMO I POZIVE

VIBER PORUKE

SMS



ODGOVORICEMO U NAJKRACEM MOGUCEM ROKU.



Za kontakt najbolje prvo poruka preko KP - Sms - Viber

POPUSTI NA KOLICINU



MOGUCNOST LIČNOG  PREUZIMANJA  NA VISE LOKACIJA

Ukoliko porucujete potrebno je ostaviti Vaše podatke

za slanje.

Placanje se vrši pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.