slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

ČITAJ Tajmer za TA peć trofazni Wi-Fi WiFi kamin kalorifer

6.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.171
113
pre 13 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Prodavnica
Član od 16.09.2010.
kp izlog
⚠️ Najkvalitetniji tajmeri na domaćem tržištu. Ocene i komentari zadovoljnih korisnika svedoče o tome. ⚠️

Na prodaju nov Wi-Fi tajmer za TA peći i ostale velike potrošače. Karakteristike:

✅ Ono što razlikuje ovaj tajmer od ostalih na tržištu, jeste FINDER relej industrijskog kvaliteta MADE IN ITALY i to je naznačeno na njemu (pogledajte slike). Ujedno i najbitnija komponenta celog sklopa, koja omogućuje bezbedan prekid struja velikih amperaža. Izuzetno tih za stambene uslove! Dok ostali ubacuju kineske releje ili sklopke, koje su bučnije i namenjene pokretanju elektromotora. Slobodno ih pitajte da vam slikaju šta ugrađuju u tajmer i gde se ta komponenta proizvodi, jer uglavnom i nije naznačeno, što znači da je iz Kine. To su brendovi puput Schelenberg, Chint, Elmark, Earu, Songle, Tomzn, Sohan.

Mogućnost upravljanja potrošačima sa bilo koje tačke na svetu zahvaljujući ugrađenom Wi-fi modulu koji radi na 2.4GHz. Kada jednom prikačite ovaj tajmer na vašu kućnu Wi-Fi mrežu, moguće je upravljati njime gde kod se vi nalazili. Dovoljno je da na tom mestu imate internet, bilo Wi-fi ili mobile data. Pored toga, kao i kod standardnih digitalnih tajmera i na ovom postoji mogućnost programiranja rada u minut, da radi samo određeni dan, rad na parne ili neparne dane, rad u toku cele nedelje, itd. . .

✅ Kvalitetan nov kabal proizvođača TEL-KABL Zaječar, poprečnog preseka 5x2.5mm2. Dužina kabla oko 1.2m.  Postoje prodavci koji ugrađuju korišćene kablove na tajmere, koji su stari po 20-30god i dotrajali. To je i uzrok zapaljivanja tajmera i kućne instalacije.

✅ Ceo sklop je smešten u samogasivu kutiju proizvođača EC, MADE IN ITALY. Ispunjava standard IP56 stepena zaštite od prašine i vlage.  Pažnja! Na tržištu su se pojavili tajmeri za čiju izradu se koriste elementi od drveta, što je protivno pravilniku o izvođenju elektroinstalacija. I kao takvi predstavljaju potencijalnu opasnost za svako domaćinstvo!

Kompaktnih dimenzija 11.4cm x 15.4cm x 7.4cm (širina x visina x dubina). Dakle, zauzima prostor od 1299cm3, tj 1.3dm3! Pitajte ostale prodavce da vam premere njihove tajmere i izračunajte njihovu zapreminu (dužina x širina x visina), pa ćete videti koliko su kabasti.

✅ Za trofazne potrošače maksimalne snage do 11kW (pri naponu od 230V).
ID Oglasa: #123306233
Informacije
1. Ako je potrebno da šaljem paket, to radim isključivo putem Post Express-a.
2. Ukoliko želite da uštedite na poštarini, možete pre slanja da izvršite uplatu na tekući račun.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.