slika
slika
slika
slika
1 od 4

Britannia grejalica AB1100N

2.700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Zima dolazi, a sa njom i potreba za toplijim ambijentom u vašem domu. Britannia Grejalica AB1100N je vaš idealan partner u borbi protiv hladnoće. Ovaj multifunkcionalni uređaj ne samo da greje, već služi i kao ventilator, pružajući vam udobnost tokom cele godine. Šta čini Britannia Grejalicu AB1100N posebnom? Prvo, njena svestranost. Sa tri nivoa snage – jedan za ventilaciju i dva za grejanje – možete lako prilagoditi temperaturu prema vašim potrebama. Kontrola temperature omogućava vam da precizno odredite koliko topline želite u prostoriji. Karakteristike: Tri nivoa snage: Grejalica ima tri režima rada – jedan za ventilaciju i dva za grejanje, što vam omogućava prilagođavanje jačine grejanja prema vašim potrebama. Kontrola temperature: Uređaj omogućava precizno podešavanje temperature, što doprinosi većoj udobnosti i energetskoj efikasnosti. Bezbednosni sistem: Uključuje automatsko isključivanje u slučaju pregrevanja, što povećava sigurnost prilikom korišćenja uređaja. Prenosivost: Zahvaljujući ručki za nošenje i električnom kablu dužine 1.40 metara, grejalica je lako prenosiva i prilagodljiva različitim prostorima. Materijali: Izrađena je od kombinacije plastike i metala, što joj daje izdržljivost i estetski izgled. Tehničke specifikacije: Grejalica ima snagu od 1500 vati, a njena potrošnja energije iznosi 1.5 kW/h. Boja uređaja je bela, a dolazi pod brendom Britannia, model AB1100N. Indikator rada: Opremljena je crvenim svetlom koje ukazuje kada je uređaj uključen i u funkciji. Stanje proizvoda: Novo, sa savremenim dizajnom koji se lako uklapa u različite vrste enterijera. Bezbednost je na prvom mestu. Grejalica ima ugrađen sigurnosni sistem koji automatski isključuje uređaj u slučaju pregrevanja. Ovo vam daje dodatni mir uma, znajući da je vaš dom siguran. Pored funkcionalnosti, Britannia Grejalica AB1100N ističe se i svojim dizajnom. Napravljena od kombinacije plastike i metala, ova bela grejalica se lako uklapa u svaki enterijer. Sa ručkom za nošenje i električnim kablom dužine 1.40 metara, lako je prenosiva i prilagodljiva svakom prostoru. Tehnički detalji takođe impresioniraju. Sa snagom od 1500 vati i potrošnjom od 1.5 kW/h, ova grejalica je efikasna i ekonomična. Crveno svetlo ukazuje na rad uređaja, što je još jedan praktičan detalj. Ukratko, Britannia Grejalica AB1100N je ne samo funkcionalna i bezbedna, već i estetski prijemčiva i ekonomična. Idealna za sve koji traže efikasno i pouzdano rešenje za grejanje i ventilaciju.

ID Oglasa: #165868209
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.