slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Grejalica 3 režima, 1000w energetski efikasna tiha

1.940 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
68
2
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

dostava 360 din Novo u kutiji

Grejač prostora sa 3 režima, 1000V energetski efikasan tihi mini prenosni grejač, 45° PTC keramički brzi grejač sa tajmerom i funkcijom automatskog isključivanja za kućnu upotrebu u kancelariji (belo)

 

Posebna funkcija zaštite od pregrevanja
Bela boja
Form Factor Cabinet
Unutrašnja/Spoljna upotreba U zatvorenom
Izvor napajanja
ac
Metoda grejanja
Radiant
težina predmeta
1,95 funti
Izlaz toplote
1000 Vatts
O ovoj stavci
[Grijač prostora za uštedu energije]: Naš prenosni grejač prostora koji štedi energiju ima „ I“ nisku toplotu (600 vati), „ II“ visoku toplotu (1000 vati), „ Hladnjak“ hladan vazduh, „1H“ , „2H“ , „3H " Tri brzine i rotacija za 45° levo i desno, 7 podešavanja režima, centralizovano grejanje, ušteda energije, zaštita životne sredine i inteligencija. Povećajte efikasnost i uštedite energiju grejanjem malih prostora koji su potrebni umesto grejanja cele kuće.
[Tiho i brzo grejanje]: Električni grejač prostora usvaja PTC keramičko grejanje, koje se brzo zagreva u roku od 3 sekunde, što je tehnologija koja štedi energiju. DC motor bez četkica i 7 aerodinamičkih lopatica uglađuju protok vazduha i eliminišu turbulenciju vazduha za meku, opuštajuću toplinu. Nadograđena tehnologija smanjenja buke održava radnu buku grejača ispod 35 decibela, omogućavajući vam da mirno spavate ili radite.
[Višestruke sigurnosne zaštite]: 1: Kada se grejač delimično pregreje, automatski sistem pregrevanja će isključiti mali grejač prostora. 2: Sistem zaštite od prevrtanja automatski isključuje grejač kada se grejač nagne ili slučajno prevrne, i automatski će se oporaviti ako je uspravan. 3. : UL i ETL dvostruki sertifikat. 4: Oklop grejača je napravljen od materijala sa visokim usporivačem plamena i visoke tačke topljenja, koji može zaštititi ruke od opekotina.
[Prenosivi i višenamenski]: Veličina: 4.8''*4.5''*8.0'', kombinacija klasičnog estetskog dizajna i ergonomske ugrađene ručke, veoma je zgodan za nošenje i može se koristiti u spavaćim sobama, kupatilima , kancelarije, itd. gde je potrebno grejanje Postavite grejalice.

ID Oglasa: #159956644
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.