slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mini grejalica 400W Handy Heater Deluxe

26 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Da li tražite zgodan način da zagrejete svoj lični prostor, ali da pritom ne zauzmete mnogo prostora? Ovaj Mini plug-in lični grejač radi upravo to. Njegov ultra-kompaktan dizajn ima mali otisak i pruža brzu, energetski pametnu snagu grejanja. Ima podesivi termostat u rasponu od samo malog zagrevanja (60°: ) do smrzavam se, potrebna je toplota! (90°). Podesite tajmer i koristite Handy Heater danju ili noću.

Handi Heater Deluxe karakteristike:

Brzo i lako - trenutna toplota

Samo priključite i uključite

Kompaktan dizajn

Oslobađa prostor na podu - nema neurednih kablova

Snažan keramički grejač

Savršeno za garaže, spavaće sobe i još mnogo toga

Tajmer za automatsko isključivanje

Podesivi termostat (60-90 stepeni F)

Digitalni LED displej

Dimenzije: 4,25"D x 3,5"Š x 6"V

Težina: 550 grama

Snaga: 400W / 120V / 60Hz

Praktičan grejač je napravljen za vašu udobnost. Lični grejač se može uključiti u bilo koju utičnicu za brzo i lako grejanje. Njegov kompaktan dizajn omogućava vam da imate toplinu i udobnost gde god želite. Digitalni displej temperature i 12-časovni programabilni tajmer olakšavaju podešavanje na vašu idealnu temperaturu, tako da se možete osećati udobno i toplo u svom prostoru.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #164952424
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.