slika
slika
slika
1 od 3

Plinski grejač sto sa vidljivim plamenom

42.990 dinFiksno

Kruševac
Novo
58
3
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Gasiks online
Član od 07.12.2020.
Svi oglasi

Plinski grejač – sto sa vidljivim plamenom napravljen je od čistog gvožđa, za dugotrajnu upotrebu. Koristi propan butan gas, u bocama od 5 kg ili 10 kg.  Za toplotu bez dima i prašine, koji Vam smetaju ili zagađuju okolinu.

Veoma elegantnog dizajna, čvrst i izdržljiv sto za vatru, koji možete koristiti kao sto na otvorenom, sto za kafu ili šank koji će Vam biti na raspolaganju tokom cele godine. Tokom prolećnih i letnjih dana možete uživati u pogodnostima trpezarijskog stola/ šanka, dok ćete tokom jesenjih i zimskih dana uživati u toplini grejača stola.

Plinski grejač – sto sa vidljivim plamenom je veoma kompaktnih dimenzija – 71, 5 cm x 71, 5 cm i visine 63 cm ( težine 22 kg) upotpuniće svaki otvoreni prostor, dvorište ili terasu svakog doma. Jačina ovog grejača iznosi 15, 5 kW, samo treba pritisnuti dugme i grejač Vam može obezbediti dovoljno toplote da Vas ugreje u hladnom jutarnjem i noćnom vremenu.

Odličan izbor za hladne i romantične večeri.

Za rad koristi regulator pritiska 1, 5 kg, 30 mbar, koji nije uključen u cenu proizvoda.

Karakteristike proizvoda :

  • Okvir stola napravljen je od izdržljivog čeličnog materijala kako bi se sprečilo pucanje
  • Elegantnog dizajna
  • Dimenzije stola iznose 71, 5 cm x 71, 5 cm
  • Visina stola iznosi 65 cm
  • Potrošnja grejača  1.128 gr / h
  • Jačina grejača 15. 5 kW
  • Težina grejača je 22 kg

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

ID Oglasa: #160425567
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.