slika
slika
1 od 2

Zidna grejalica u obliku klime

3.799 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
765
20
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
TRENUTNO NEMA NA STANJU.

Zidni grejni proizvodi modernog dizajna, novi stil. Način upotrebe može se okačiti na zid kako bi se stvorio luksuzan osećaj kao i efikasna upotreba. Keramička tehnologija grejanja povećava sposobnost grejanja i ne sagoreva kiseonik, ne izaziva poteškoće pri disanju zbog fenomena sagorevanja kiseonika čak iu zatvorenim prostorijama. Posebno: veoma pogodan za porodice sa decom, jer se okači na zid i ima zaštitnu foliju, apsolutno je bezbedan za bebu, ne plaši se da će beba prevrnuti ventilator, ili dodirnuti ventilator i izgoreti, posebno za domove sa bebama. Elenberg grejač klima uređajaIdealan je jer ventilator duva veoma nežno, ne plaši se vetra leti, zimi, prebacuje se na topli i vrući režim, čineći položaj ventilatora toplim i ravnomerno se širi bez brige o pečenju ili isušivanju kože . . . u hladno vreme Elenberg dvosmerni grejač sa daljinskim upravljanjem čini ga lakim i bezbednim za upotrebu, pogodnim za korisnike.
Elenberg grejač ventilatora može i da zagreje temperaturu i stvori hladan vetar koji deluje kao dvosmerni klima uređaj. Kapacitet grejanja sa 2 režima 1000W i 2000W pogodan za mnoge namene.

 Elenberg ventilator klima uređaja
 - specifikacija:
Dimenzije : 57x20x11 ( duzina sirina visina)
 Snaga: 220-240V 50 Hz
Ukupna snaga: 2000w
U paketu dobijate:
1 zidni grejač
1 daljinski upravljač (koristi AAA baterije - baterije nisu uključene u  komplet)
1 uputstvo za upotrebu
Detalji o proizvodu: Grejanje keramičkom tehnologijom;
KERAMIČKI GREJAČ
Kontrola temperature na 2 nivoa od 1000w i 2000w
Zidni grejač ima ventilator koji zimi duva topao vazduh, a leti hladi. Tajmer: 0,5h do 7,5h

Poreklo: Kina
ID Oglasa: #154488484
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.