slika
1 od 1

Usmerivač za klima uređaje usmerivač vazduha za klime

1.200 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
651
25
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
Aleksandar 0612687595
Član od 09.09.2021.
Svi oglasi
Usmerivač za klima uređaje usmerivač vazduha za klime

Smeta vam kada klima ne duva u smeru u kome biste vi hteli. Veoma je jednostavno, poručite naš usmerivač vazduha za klima uredjaje po odličnoj ceni i rešili ste problem.

Eliminišite već jednom neprijatne vazdušne udare i izjednačite sobnu temperaturu.

Uređaj je idealan za kuću, stan, a naročito za poslovni prostor (posebno kada su u pitanju nešto manje prostorije u kojima su zaposleni direktno izloženi klimi).

Usmerivač vazduha za klima uredjaje je izgrađen od visokokvalitetne plastike, lako se čisti i jednostavan je za upotrebu. Neće vam biti potreban dodatni alat kako bi ste ga podesili, jer se veoma lako montira.

Dugačak je 50 cm, s tim da poseduje dodatni deo koji se izvlači, tako da dobija ukupnu dužinu od čak 74 cm. Model je univerzalan i odgovara svim modelima klima uređaja.

Mislite na svoje zdravlje, nemojte dozvoliti da ponovo imate užasne glavobolje, bolove u vratu ili stomaku, ili da se prehladite jer vazduh klime bije direkno u vas. Učinite da i vaša koža povrati izgubljeni sjaj zbog preterane isušenosti vazduha klime.


ID Oglasa: #153203597
Informacije

garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.