slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Mini prenosiv ventilator, klima- portable air cooler

2.490 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
39
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi
Novo Prenosivi klima uređaj sa 3 brzine vetra, mali tihi ventilator za hlađenje vazduha, idealan za spavaću sobu u kućnoj kancelariji, uključuje AC adapter

 

【Jednostavno i brzo rukovanje】Ovaj prenosivi klima uređaj za sobu radi jednim dodirom sa podesivom brzinom vazduha i tri brzine vazduha za prilagodljivu udobnost.


【Multifunkcionalna upotreba】 Rezervoar za vodu ovog prenosnog klima uređaja na naizmeničnu struju kojim se lako upravlja dodavanjem vode za upotrebu kao ovlaživač i ledene vode za upotrebu kao mini klima uređaja, pružajući dodatno osveženje u vrućim danima.


【Dizajn recikliranja za dužu upotrebu】Ovaj lični klima uređaj je dizajniran sa kutijom za prikupljanje vode na prednjoj strani da uhvati vodu proizvedenu u režimu prskanja, reciklira vodu iz rezervoara za vodu i spreči curenje vode.


【Široka primena】 Brzo hlađenje za ličnu upotrebu. Ventilator hladnjaka vazduha ga čini idealnim za upotrebu u spavaćim sobama, kancelarijama, radnim sobama i drugim malim prostorima.


【Energijski efikasan】 Energetski efikasniji i efikasniji od običnog klima uređaja, a može se koristiti i za hlađenje mačaka i pasa koji se plaše toplote. Kompaktan i prenosiv, ventilator za hlađenje dolazi sa adapterom i kablom za jednostavnu svakodnevnu upotrebu.
ID Oglasa: #163481793
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.