slika
slika
1 od 2

Pokretna klima DeLonghi WE125 ECO

13.000 dinZamena moguća

Plandište
Korišćeno
Dostupno odmah
38
4
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Robert Nadj
Član od 07.05.2017.
Svi oglasi
Prodajem ispravnu klimu delonghi we125eco klima odlicno hladi ima rezervoar za vodu koja se sipa i hladi odlicno sve je ispravno na njoj ima dosta rezima hladjenja i modova. Razlog prodaje vise mi nije potrebna. . .

DeLonghi Pinguino PAC VE125ECO je klima uređaj koji je dizajniran da obezbedi funkciju hlađenja. Sa težinom od 39 000 grama, ova jedinica je relativno teška i može zahtevati određeni napor za pomeranje ili transport. Poseduje ugrađeni ekran, omogućavajući korisnicima da lako prate i prilagođavaju podešavanja. Ova klima jedinica ima kapacitet hlađenja od 12500 BTU/h, što je čini pogodnom za hlađenje malih i srednjih prostorija. Posebno je dizajniran za prostorije zapremine do 42 kubna metra, pružajući efikasne performanse hlađenja u takvim prostorima. Što se tiče nivoa buke, DeLonghi Pinguino PAC VE125ECO radi na 45 dB. Iako ovo možda nije potpuno tiho, relativno je tiho i ne bi trebalo da uzrokuje značajne smetnje ili smetnje. Jedinica takođe uključuje funkciju tajmera, omogućavajući korisnicima da podese određeno vreme za rad klima uređaja. Ovo može biti posebno korisno za energetsku efikasnost, osiguravajući da jedinica ne radi nepotrebno. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, DeLonghi Pinguino PAC VE125ECO je napravljen da bude pouzdan i izdržljiv tokom vremena. Dizajniran je da izdrži redovnu upotrebu i konstantno održava performanse hlađenja. Ukratko, DeLonghi Pinguino PAC VE125ECO je klima uređaj fokusiran na hlađenje koji nudi ugrađeni ekran, kapacitet hlađenja od 12500 BTU/h, nivo buke od 45 dB i funkciju tajmera. Svojom čvrstom konstrukcijom ima za cilj da obezbedi pouzdano i efikasno hlađenje za prostorije zapremine do 42 kubna metra.
ID Oglasa: #166182514
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.