slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mašina za šivenje VERITAS 8014/39

4.500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
46
2
pre 30 dana
Nikola
Član od 18.05.2022.
Svi oglasi

Po sniženoj ceni povoljno prodajem korišćenu mašinu za šivenje marke VERITAS 8014/39 u potpuno ispravnom stanju. Mašina može da pravi 14 različitih vrsta vezova čiji se bod može dodatno podešavati po dužini, a cik-cak i po širini, zatim ima mogućnosti šivenja unazad, podešavanja zategnutosti gornjeg konca, mašinskog namotavanja konca na kalem i osvetljenja radne površine. Izgled vezova prikazan je na slici. Mašina ima široku radnu površinu, sasvim lepo radi, jednostavna je za upotrebu, može da šije sve vrste tekstilnih materijala i tanju kožu ili skaj, servisirana je, očišćena, podmazana i podešena za rad. Ima svoj plastični kofer.

Na mašinu je postavljena 1 igla, 1 kalem, 1 čunak, 1 univerzalna stopica, papuča za regulaciju brzine motora sa kablovima tako da ima sve potrebno da može odmah da šije. U rezervi nema  ništa, igle i kalemovi su standardni i mogu se lako naći na tržištu.

Takođe povoljno vršim popravke i servis mašina za šivenje.

ID Oglasa: #165092722
Informacije

Stvari van Novog Sada šaljem poštom i to postekspresom, ali može i kao otkupni paket ili drugim kurirskim službama po želji.

Troškove prenosa i otkupninu plaća primalac po preuzimanju pošiljke, a najbolje je da se stvari lično preuzmu.

Pogledajte i ostale moje oglase na kojima možete pronaći mnogo drugih korisnih i jeftinih stvari.

Moj broj: 0643699785

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.