slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cooks Professional 1000W, srebrna

90 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
65
7
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi
  • Snažan; Motor od  1000 W pomoćiće vam mešanje koju god kombinaciju sastojaka da pripremate 
  • Višestruka podešavanja brzine; Uključuje podešavanje brzine od 1 do 8 i  pulse funkciju
  • Kompaktan; Manjih dimenzija, ali bez uticaja na performanse, sa posudom kapaciteta 4.5-litara i motorom od 1000 W, imaćete veliki kapacitet is nagu veće mašine bez gubitka prostora na radnoj ploči 
  • Uključeni dodaci; uključuje 3 dodatka: mešalica, mutilica i kuka za testo; a ima i poklopac protiv prskanja koji štiti i vas i radni prostor

Cooks Professional 1000W 

Napravite veliki raspon ukusnih poslastica u udobnosti sopstvenog doma sa ovim modernim, multifunkcionalnim 1000 W  mikserom od  Cooks Professional. Idealan je za pripremu pufnastih umućenih belanaca, testa za hleb, krema za torte i još mnogo toga. Snažan motor od  1000W  preuzima sav posao i stres oko kuvanja a velika posuda od nerđajućeg čelika kapaciteta 4.5 litara osigurava dovoljno prostora, čak i ako pravite veliku veknu hleba ili nešto malih kolačića.

Ovaj mikser je manjih dimenzija od tipičnog, ali to ne utiče na njegove performanse, te posuda od 4. g litara i motor od 1000 W daju veliki kapacitet i snagu veće mašine, bez gubitka radne površine, a ima i 4 nogice na dnu koje sprečavaju da sklizne sa ploče dok radite.  

Cooks Professional mikser ima glavu koja se naginje za lakše uklanjanje posude, samo pritisnite prekidač i glava se automatski otvara, a i zaključava, te ne morate brinuti da će se spustiti dok uklanjate posudu. Onda odaberite savršeni dodatak za vašu pripremu, dodajte sastojke u posudu i uz različita podešavanja brzine od 1-8 u rasponu od sporog mešanja za kombinovanje, do većih brzina za mućenje ili mućenje belanaca, ili odaberite pulse funkciju za postizanje savršenog miksa.    

Uključeni dodaci

Mikser se isporučuje sa mešalicom za normalna do teža mešanja kao što su torte, kolači i peciva, mutilicom za belanca i druge prozračnije mešavine i kuku za testo za testa za hleb. Mikser ima i zgodan poklopac protiv prskanja sa otvorom za dodavanje sastojaka.

Ako ste strastveni kuvar ili povremeno pripremate veknu hleba, ovaj mikser vas neće razočarati, obezbeđujući zabavnu aktivnost za celu porodicu.

Specifikacija
Dimenzije: D33.5 x Š21.5 x V28cm
Težina: 3.43kg
Dužina kabla: 93cm
Kapacitet posude: 4.5L

G3137 - srebrna

ID Oglasa: #161586871
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.