slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Elektricni mikser 9 brzina sa displejom i dodacima 400W

3.400 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
55
3
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi
Električni ručni mikser, AKSUAN 400 V snage 9 brzina ručni kuhinjski mikser sa 5 nastavaka od nerđajućeg čelika (2 metlice, 2 kuke za testo i 2 metlice), kutija za odlaganje, bela


Informacije o ovom proizvodu

 

【9-brzina sa motorom od 400V】Sa 9-brzinom i turbo funkcijom, možete podesiti ovaj kuhinjski mikser tako da odgovara bilo kom receptu za pečenje. Turbo funkcija za svaki stepen prenosa, pokretana unapređenim motorom od 400V, rotiraju do 1500 o/min, efikasniji motor može brže da okreće mješalice.

【Dizajn ekrana 】Na vrhu ručnog miksera se nalazi tajmer i displej brzine, koji prikazuje vremenski opseg od 0:00 do 5:00, brzina mašine će biti prikazana kao vrednost 1.2.3.4.5.6. 7.8.9 (od najsporijeg do najbržeg). Pomaže vam da kuvate efikasnije i zadovoljava sve vaše potrebe za mešanjem.

【Ejektor sa jednim dugmetom】Ejektor se može pritisnuti, lako i bezbedno za rastavljanje ili čišćenje električnog ručnog miksera kada želite da promenite drugi dodatak. Pogodan rad električnog ručnog miksera jednim prstom.

【Multifunkcionalni dodaci】Električni ručni mikser uključuje 2 mešalice, 2 kuke za testo, 2 metlice, 1 postolje za odlaganje, 1 separator za jaja. Kompaktna baza za skladištenje drži sve na jednom mestu. neće se izgubiti u dubini fioke, a takođe vam štede prostor. Savršeno za kuvanje ili pečenje.

【Savršen izbor poklona】 AKSUAN električni ručni mikser je savršen poklon za vašu porodicu i prijatelje koji vole da kuvaju. Trudimo se da vam obezbedimo savršen ručni mikser. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, spremni smo da vam pomognemo u bilo kom trenutku.          
ID Oglasa: #159424716
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.