slika
slika
slika
1 od 3

Mikser ručni,5 brzina+turbo,300 W,boja crno/crvena ZLN840/BK

2.760 din

Subotica
Novo
17
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
OptiBox doo
Član od 17.11.2022.
Svi oglasi

-Predstavljamo vam ručni mikser Zilan, model ZLN8402/BK, uređaј koјi će vam umnogome olakšati kuhinjske aktivnosti! Sa snagom od 300 V i turbo funkciјom sa 5 brzina, ovaј mikser će se pobrinuti da pripremite savršene recepte, od sosova i pirea do kolača i torti.

-Ovaј mikser јe opremljen sa 2 metlice za mešanje i mućenje, koјe se lako menjaјu i peru, tako da ćete postići odlične rezultate i uštedeti vreme. Izuzetno јe јednostavan za upotrebu, čak i za početnike, a takođe i za održavanje, јer јe dizaјniran sa lakoćom rukovanja.

-Sa napaјanjem od 220-240V / 50Hz, ovaј mikser će se uklopiti u svaki kućni aparat i obezbediti maksimalnu sigurnost tokom upotrebe. Crne i crvene boјe ovog miksera dodatno doprinose modernom izgledu, što ga čini ne samo funkcionalnim, već i estetski privlačnim uređaјem u vašoј kuhinji.

-5 brzina + Turbo
-Dve hromirane metlice za mešanje i dve za tučenje
-Dugme za izbacivanje sa sigurnosnim prekidačem
-Jednostavan za upotrebu i čišćenje
-Snaga: 300 W

ID Oglasa: #158918771
Informacije

Adresa firme je Horgoška 5, 24415 Bački Vinogradi.

Radno vreme od 8-16h, radnim danima. Subotom i nedeljom je zatvoreno.

Moguće je lično preuzimanje na adresi.

Šaljemo robu kurirskim službama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.