slika
1 od 1

Clatronik aparat za kokice Cena 3400 Kokice se prave strujan

3.400 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
30
1
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milica Mica Pavlovic
Član od 08.12.2020.
Svi oglasi
Clatronik aparat za kokice Cena 3400 Kokice se prave strujanjem toplog vazduha bez upotrebe ulja. Brza priprema 2-3 porcije kokica za 2 minuta. Za sipanje kokica u uredjaj koristite dozer sa vrha poklopca i kukuruz uspite kroz otvor na poklopcu. Vratite dozer na vrh poklopca. Postavite vatrostalnu posudu zapremine od oko 3-4l ispod otvora za izbacivanje iskokanih kokica. Dozer za sipanje kukuruza može takodje da se koristi i kao posuda za topljnje butera. Stavite komad butera u dozer i dodajte ako želite malo šećera, prelijte buter kada su kokice van uredjaja. Jednostavan za korišćenje. Uključi / isključi prekidač. Napajanje 230 V, 50 Hz.
ID Oglasa: #155929374
Informacije

Ne radimo licno preuzimanje osim gde to nije navedeno u opisu , sva roba se salje iskljucivo putem kurirskih sluzbi, kontakt samo putem kp poruka

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.