slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Digitalni dehidrator hrane

4.999 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
1.230
20
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
Digitalna dehidrator hrane Voće i povrće Mašina za sušenje mesa Snacks hrana sušač Sušeno voće Mašina 5 pladnjeva EU / UK Priključak 220V

· NASTAVITE SVOJU ČUDU ZDRAVU SNIJAKU I HRANU - Pomoću ovog predivnog dehidratatora hrane sada možete napraviti bananine čips, mesne grickalice, grickalice od voća i povrća, i mnoštvo drugih zdravih i ukusnih poslastica, na brz, jednostavan i prirodan način! Konzervirajte hranu bez upotrebe hemikalija, punila ili konzervansa i uživajte u njenom punom ukusu i hranjivosti!

· ODLIČNO ZA VOĆE, POVRĆE, MESO I VIŠE - Dok ovaj dehidrator hrane najbolje deluje sa voćem i povrćem, može se koristiti i za dehidriranje i konzerviranje bilja, zelenila, hleba, mesa, ribe, živine, divljači, mlekare-kako ga zovete ! Mogućnosti su doslovno beskrajne - sve što trebate uraditi je eksperimentirati!

· KONAČNO, PRVI KVALITET KOJI MOŽETE DOVOLJNO TRENUTNO - Kada se radi o našim dehidratorima za hranu Biolomik, smislimo da koristimo ništa osim najkvalitetnijih materijala i delova za hranu, kao i najsavremenije proizvodne procese i stroge. kontrola kvaliteta. Napokon, to je jedini način na koji možemo biti sigurni da će ispuniti vaše visoke standarde i očekivanja.

· STVARANJE DELICIOUSNIH DEHIDRIRANIH SNAKOVA NIKADA nije bilo lakše - čak i ako ste totalni početnik u pitanju dehidriranja hrane, nema razloga za brigu. Sve što trebate učiniti je potražiti prijedloge recepata za brzu pripremu u priručniku za dehidraciju hrane koji ćete dobiti, podesite termostat na željenu temperaturu i pričekajte dok vaši zalogaji ne budu spremni! To je sve!

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 400din BEZ OBZIRA NA KOLIČINU I TEŽINU MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) uz mogućnost ------LIČNOG-------
preuzimanja na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !
Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 ili 063/1196467
Ukoliko želite nešto da poručite:                
Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.  
-Ili SMS porukom na 063/1768350
________________________________________

Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu na KP nalogu ---PEDJA SHOP---
ID Oglasa: #96444432
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.