slika
1 od 1

Električna šerpa za lagano kuvanje-Krčko FS-805(6.5L) NOVO

6.500 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
198
6
pre 14 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:

 

Super krčko ili drugačije uređaj za sporo kuvanje hrane sprema hranu na nižoj temperaturi od tradicionalnog. Super krčko FS-806 idealno je rešenje za ljude koji žele da posuđe tokom kuvanja ne izgubi svoj ukus i zdravstvene vrednosti. Obroci pripremljeni u sporom štednjaku bogati su mikroelementima i vitaminima koji se uništavaju tokom tradicionalnog kuvanja na temperaturama blizu tačke ključanja. Uklonjiva keramička posuda lako se čisti. Njegova prirodna sirovina ne menja ukus jela i garantuje ravnomernu raspodelu toplote i dugotrajno održavanje u jelu. Iako je uređaj vruć tokom rada, termoizolovane ručke kućišta  omogućavaju udobnu upotrebu. Stakleni poklopac je napravljen od sigurnosnog kaljenog stakla, što olakšava nadzor procesa kuvanja bez otvaranja posude. Zapremina posude - 6,5 litara - omogućava Vam da pripremite obrok u jednoj posudi za veliku porodicu ili 2 dana.

Uređaj ima tri nivoa temperature kuvanja: nisku, visoku i odrzavanje temperature, što možete prilagoditi vrsti kuvane hrane. Funkcija VARM je izuzetno praktična - održava temperaturu tako da je jelo spremno za posluživanje u bilo kom trenutku, npr. Tokom zabave. Iz prakse - dinstani kupus pripremljen u sporom šporetu - prokuvan 10 sati u režimu LOV, po ukusu liči na bakin dinstani kupus, pripremljen nekoliko dana, naizmenično kuvajući i hladeći. Za pripremu mesnih jela, variva, ćufti, uređaj će raditi u LOV režimu i vremenu od 8 sati. Jelo sa testeninom (špageti bolonjez) ima odličan ukus kada se dobrovoljac postavi na 4 sata u VISOKOM režimu. Supe, čorbe i lečo iznenadiće vas dubinom ukusa nakon 6 sati kuvanja u VISOKOM režimu. Posuda i poklopac mogu se prati u mašini za pranje posuđa.  

 

Specifikacija:

 

  • Snaga: 320W
  • Prekidač sa tri položaja zagrevanja
  • Stakleni poklopac
  • Odvojiva keramička posuda za pripremu hrane
  • Ovalni oblik

UPUTSTVO NA SRPSKOM JEZIKU I GARANCIJA 25 MESECI.

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

 

 

ID Oglasa: #160359940
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.