slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Električni multifunkcijski bežični 3u1 secko mikser mutilica

1.299 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
150
4
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Ovaj fantastični secko ima i funkcije miksera za pravljenje kolača, kolačića i testenina, čini vaš život u kuhinji mnogo praktičnijim i bržim.

Efikasan rad i nizak nivo buke:  uglađen je opremljen motorom od čistog bakra visokog kvaliteta, koji ima veliku snagu, stabilan rad i izdržljivost. Blender ima dizajn otporan na udarce.

Multifunkcionalni:  Mikser ima dve glave za mešanje i drobilicu-seckalicu. Dizajn tri u jednom štedi vam vreme i trud. Veća glava za mešanje ima mali radijus i gustu mrežu, koja može da smanji prskanje i pogodna je za šlag i sastojke na bazi mleka. Druga glava za mešanje radu pri dnu posude i pokriva u više pravaca, što je pogodno za mućenje belanaca i tečnih sastojaka. Mlin može da isecka i samelje sve vrste sastojaka za vas.

Lagan i udoban rukohvat:  Dizajniranje tela u obliku slova L iz perspektive ljudske estetike, koje ima udobnu ergonomski dizajniranu ručku. Ručni električni mikser je lagan i lako možete kontrolisati dugme za brzinu jednom rukom tokom rukovanja. Pogodan je za ljude koji imaju poteškoća da drže teške predmete.

USB punjivi:  Mikser se puni preko USB interfejsa, ima veliku bateriju za dugotrajan vek trajanja. Višestruke opcije punjenja omogućavaju brzo i jednostavno rukovanje gde god da se nalazite.

Visok kvalitet i jednostavan za čišćenje:  Koristimo samo visokokvalitetne materijale, ručni blender je napravljen od nerđajućeg čelika koji neće rđati ili pucati tokom vremena. Blender se lako čisti i održava.

Proizvod sa bezbroj funkcija:
Mutilica za jaja, mlevenje mesa, secko za beli luk, mlevenje đumbira, lako izdrobite papriku, napravite nes kafu, takođe idealan za mlečne šejkove, deserte, smutije, maske za lice, sameljite kašu za bebe, ovo definitivno je nezaobilazan aparat u kuhinji.

Kapacitet: 260ml , efektivni kapacitet: 210ml,
Materijal: sečivo od nerđajućeg čelika,
Napon baterije: 3.7V,
Vreme punjenja: 3 do 4 sata,
Kapacitet litijumske baterije: 1500 Ah,
Nazivna snaga: 30V,
Nazivni ulazni napon: 5V,
Nazivna ulazna struja: 1A,
Neto težina: 0,5 kg.

Lista sadržaja proizvoda: 1 mikser, 2 štapa za mešanje, 1 činija za miksanje, 1 USB kabl za punjenje.

Električni multifunkcijski bežični 3u1 secko mikser mutilica

ID Oglasa: #150112303
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.