slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

JRD električni lonac za kuvanje sa voice funkc. (špan, port)

80 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
21
1
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

 

 

Izuzetan JRD programirajući lonac sa dva jezika (španski i portugalski), sa 7 unapred podešenih programa, 9 funkcija, 6 litara i uključenim dodacima. On predstavlja evoluciju tradicionalnih ekspres lonaca, ali je opremljen najmodernijim tehnologijama, kako bi olakšao naš život u kuhinji. On je relativno mali uređaj mnogo napredniji od tradicionalnog lonca, i zbog toga se smatra kuhinjskim robotom. Ima glasovnu indikatorsku funkciju koja pomaže u programiranju (španski, protugalski).

 

  • Priprema sve vrste recepata, bez potrebe da stalno obraćate pažnju na proces kuvanja
  • Takođe su uključeni dodaci: korpa za prženje, pribor za kuvanje na pari, merna šolja, lopatica i kutlača.
  • Programirajući lonac: Možete izaći napolje, i kad se vratite, vaša hrana će biti spremna za serviranje 
  • Štedi energiju: Zahvaljujući svojim karakteristikama, JRD programirajući lonac troši manje nego konvencionalni šporet ili rerna 
  • Možete napraviti bilo koji recept zahvaljujući 9 funkcija: prženje, piletina, riba, supa, mahunarke, meso, čorba, pečenje i kuvanje na pari.
  • Dizajniran da sačuva toplotu i sastojke, lonac će održati vašu hranu svežom dok ne dođete kući.
  • Ima kapacitet 6 litara tako da možete pripremiti hranu za do 12 osoba
  • Pripremite lako bilo koji obrok: Ovaj programirajući lonac zna vreme potrebno za kuvanje, možete podesiti probrame prema odabranom receptu, osećajte se kao Chef
  • Raznovrsne funkcije: Dodatno, možete ga koristiti bez poklopca, što olakšava sautéili pečenje mesa, tako da svaki recept možete pripremite u koracima, bez potrebe da prljate više pribora
  • Štedi vreme: Brži je od tradicionalnog ekspres lonca. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, optimizuje proces kuvanja i olakšava pripremu bilo kojeg recepta koji želite.
  • Takođe ima 12 sigurnosnih sistema.

 

Programirajući lonci se čvrsto zatvaraju i kuvaju metodom pod pritiskom pare. Najveća razlika je u tome što je kuvanje autonomno i brže, pa kuvanje mahunarki, variva ili testenine postaje više nego jednostavan zadatak.

Kuvanje je znatno pojednostavljeno: stavite sastojke u lonac, postavite tajmer, pritisnite dugme za napajanje i sačekajte.
U zakazano vreme programibilni lonac će imati spremno jelo, vruće i sa svim svojim aromama i hranljivim sastojcima, spremno za jelo.

Radi kao konvencionalni lonac, prvo u njega stavljate sastojke koje želite da kuvamo. Zatim samo izaberite najprikladniji program kuvanja za recept i planirajte kada želite da jelo bude spremno.
Programabilni lonac će biti odgovoran za izračunavanje vremena potrebnog za kuvanje i počeće da kuva hranu kada za to dođe vreme. U tom trenutku se aktivira kontrolisani pritisak unutar programabilne posude za zagrevanje i kuvanje sastojaka.
Ovaj kuhinjski robot ima različite opsege pritiska, zahvaljujući kojima možete pripremati različita jela od pirinča i testenina, do čorba i mesa, a da ne zaboravite, između ostalog, supe i mahunarke.

Ima 7 unapred podešenih programa. Kombinacija programa i uključenih dodataka omogućava vam da pravite recepte sa 9 različitih funkcija: FREIR (PRŽENJE), POLLO (PILETINA), PESCADO (RIBA), SOPA (SUPA), LEGUMBRES (MAHUNARKE), CARNES (MESO), GUISADO (PAPRIKAŠ/RAGU), ASAR (PEČENJE/PRŽENJE) i COCINA AL VAPOR (KUVANJE NA PARI)

 

Ima funkciju glasovnog indikatora koja pomaže u programiranju.

 

Sigurnosni uređaji
Otvaranje i zatvaranje na poklopcu.
Limit pritiska
Kontrola pritiska
Anti-blokiranje ventila
Zaštita od temperature

Sigurnost od pregrevanja
Održavanje pritiska

 

Tehničke karakteristike
Napon: 240V-50Hz
Snaga: 1000W
Zapremina lonca: 6 L
Prečnik: 22 cm 
Pritisak: 0-70 kPa
Limit pritiska: 90kpa

Temperatura održavanja toplote: 60-80º C
Vreme pritiska: 0-50 minuta
Jezici glasa: španski i portugalski

Uključeni dodaci: Korpa za prženje, pribor za kuvanje na pari, merna šolja, lopatica i kašika

ID Oglasa: #163374302
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.