slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kopča za ZATVARANJE kesa - 15 kom Zaptivni klip - ŠTIPALJKE

499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
59
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

 

15 kom.   Za plastične kese za hranu za užinu Zaptivači za zaptivanje kesa za držanje hrane svežom za kuhinju, zaptivanje  za užinu za kampovanje, kopče za kese (više boja) | Zaptivač sa kopčama za vrećice (set od 12 kom, višebojni)

 

Sadržaj : 15 komada klipova , Boja : Višebojna


VIŠENAMENA: Može se koristiti za zatvaranje svih vrsta kesa za hranu i čuvanja kao što su čips, kese za grickalice, hleb, kese za kafu i kese za zamrznutu hranu, itd.


PRAKTIČNOST: Pogodan, izdržljiv i za višekratnu upotrebu. , štipaljke pružaju više izbora da zadovolje vaše različite potrebe. Dugo uživajte u svežoj hrani i vodite zdraviji način života.
Jednostavan za upotrebu, čišćenje i ponovnu upotrebu.


Spojnica za zaptivače je pogodna za sečenje različitih vrsta plastičnih kesa, kesa za mleko u prahu, kesa za hranu, papirnih kesa i tako dalje.

 

Ova vrsta zaptivne kopče je dizajnirana sa žlebom za zaptivanje, koji može čvrsto i čvrsto zapečatiti vreću - KESU sa dobrim efektom zatvaranja.
Bočni zatvarač je pogodan za popravku, koji nije lako olabaviti, a možete ga koristiti mnogo puta bez brige.
Ova vrsta zaptivne stezaljke je dizajnirana sa glatkom ivicom i dizajnirana je sa izvrsnom izradom, možete je koristiti dugo vremena.
Ova vrsta zaptivne kopče je pogodna za različite vrste plastičnih kesa, kao što su kese za grickalice, kese za hleb, smrznuta hrana i druge kese, čineći vaš život praktičnijim i lakšim.
Zaptivni klip je napravljen od plastičnog materijala, koji je izdržljiv i nije ga lako slomiti, može se koristiti dugo vremena.

 

Naziv proizvoda: Zaptivni klip
Materijal: plastika
Boja: slučajna boja
Veličina: 13 cm - dužina 
Paket: OPP torba

 

Karakteristike:


Jednostavan za upotrebu, izdržljiv.
Može se reciklirati, ekonomično i praktično.
Stezaljka široka, lepo zaptivanje - zatvaranje
Pogodno za sve vrste plastičnih mekih kesa i otvorenih kesa za hranu
Posebno za kolače, voće, hleb, konzerve, meso, vodene proizvode i drugu svežu hranu 


Hrana koju ne možete da iskoristite po otvaranju može se spakovati u novu kesu, a zatim stegnuti zaptivnim klipom, koji može zaštititi zdravlje vaše ishrane i takođe je najbolji način za očuvanje hrane.

 

Paket sadrži:
15kom * Zaptivni klip ( štipaljke ) - POJEDNAČNO u tri pakovanja x 5 komada

 

Plastične zaptivne kopče za kese prihvataju stil ukosnice, lako ih otvarate i zatvarate, samo zakačite otvor za vreću i zaključajte kopču, jednostavno i lako.

Kopču za zaptivanje kesa  možete  poslati vašim prijateljima, kolegama, članovima porodice i tako dalje, oni će biti tako srećni da dobiju tako praktične poklone.

Specifikacije:
Materijal: plastika

Boja: kao što je prikazano na slikama

ID Oglasa: #154841101
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.