slika
slika
slika
1 od 3

SENCOR SFR 5010BK Hot Air deep fryer vita 1500 W 5 l silver

130 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Technoplus
Član od 07.10.2019.
Svi oglasi

 

Sencor SFR 5010BK friteza na vrući vazduh je zdrava alternativa prženju u tradicionalnom ulju. Uređaj je opremljen košaricom kapaciteta 5,0 litara i podesivim kontrolerom temperature snage 1500 W. Potrebno je samo 4 minuta da se zagreje, i možete pripremiti omiljena jela bez dodavanja masti, bilo da su u pitanju pomfrit, riba ili povrće. 8 fabrički postavljenih programa takođe su dizajnirani za vašu udobnost. Jedna od velikih prednosti uređaja je izuzetno praktična izmjenjiva korpa za pečenje, opremljena nelepljivom površinom i drškom koja ostaje hladna. Sencor friteza na vrući vazduh opremljena je filterom vazduha i posebnim sistemom cirkulacije vazduha, što smanjuje stvaranje neprijatnih mirisa.
8 UGRAĐENIH PROGRAMA KOJI VAM OLAKŠAVAJU RAD
Možete pokrenuti različite programe pečenja pritiskom na dugme. Sva kontrola vrši se na LED kontrolnoj tabli. Različiti programi imaju specifične temperature i vreme kuvanja. Ima opciju ručnog podešavanja temperature između 80 i 200 ° C.

Opcionalni programi:

- Stekovi
- Pileća batac
- Riba
- Rakovi
- Pomfrit
- Povrće
- Sušenje
- Pečenje

Maksimalni kapacitet od 5,0 litara

Korpa za pečenje kapaciteta 5,0 litara pogodna je za pripremu do 750 g hrane, možete brzo i lako pripremiti najbolji pomfrit, kriške krompira, proljetne rolnice, povrće, pite, priloge i mnoge druge delikatese. Istovremeno, zahvaljujući kompaktnoj veličini, uklapa se u svaku kuhinjsku jedinicu.

Brza priprema ukusne večere

Sa snagom od 1500 W, možete pripremiti večeru za manje od 24 minuta. Zagreva se do temperature pečenja za samo 4 minuta. Stavite sastojke i provedite vreme pečenja sa svojim voljenima. Uređaj vas obaveštava zvučnim signalom kada je hrana spremna.

Filter vazduha za pečenje bez mirisa

Ugrađeni filter vazduha smanjuje mirise i sprečava da vaš dom i odeća mirišu neprijatno. Osim toga, štedite vreme pranja sudova, jer se izmjenjiva nelepljiva korpa za pečenje može očistiti jednim kuhinjskim ubrusom.

Prvo bezbednost

Vaša bezbednost nam je važna, zbog čega je u uređaj ugrađeno mnogo sigurnosnih mehanizama. Sigurnosna brava štiti vaše ruke od slučajnog podizanja korpe, a termalni osigurač garantuje zaštitu od pregrevanja.

Ostale karakteristike:

- Ekran: Da
- Tajmer: Da
- Snaga: 1500 W
- Visina: 34,5 cm
- Širina: 27 cm
- Dubina: 29,5 cm
- Boja: Crna
- Težina: 4,3 kg

 

 

SENCOR SFR 5010BK Hot Air deep fryer vita 1500 W 5 l silver / black 

ID Oglasa: #160341015
Informacije
    • NOVO  |  SVE ZA PC  |  GARANCIJA  |  NAJJEFTINIJE !



    • SVI PROIZVODI SU POTPUNO NOVI  (NEOTPAKOVANI) + GARANCIJA !

    • LIČNO PREUZIMANJE:   BEOGRAD 
    • NOVI SAD DOSTAVA NA KUCNU ADRESU 
    • Napomena: Cene se proveravaju na dan kupovine, podložne menjanju !

    • Placanje pouzećem u dinarskoj protivvrednosti


 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.