slika
slika
slika
slika
1 od 4

Silmic Profi Lava

12.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Andjela
Član od 05.07.2021.
Svi oglasi

Mega popust do isteka zaliha

ORIGINAL! ! !

Predstavljamo vam luksuzni PROFESIONALNI fen za kosu koji ste vidjali samo u dobro opremljenim salonima. . .   Silmic Lava garantuje besprekorno stilizovanu kosu svakoga dana. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sa keramičkim jonima, fen ne oštećuje i ne pregoreva kosu (garantovano). Oporavlja oštećene krajeve i dubinski neguje koren kose (garantovano).

Umesto tradicionalnih kalemova za grejanje, grejni element je napravljen od keramike sa premazom od vulkanskih stena. Fen kontinuirano proizvodi keramičke jone, koji efikasno smanjuju statički elektricitet kose i neguju kosu. Rezultat je glatka i sjajna kosa koja ne opada. Zaboravite na neželjeno kovrdžanje i elektricitet.
Svojim moćnim funkcijama, efikasno smanjuje količinu preparata neophodnih za negu, čime smanjuje nepotrebne troškove. Vaša kosa će u svakom trenutku biti zdrava i besprekorno stilizovana.

Izuzetna snaga fena i ravnomerna raspodela toplote garantuju  brzo sušenje kose što doprinosi uštedi vremena. Savršen ergonomski dizajn obezbeđuje lako držanje i rukovanje fenom. Veoma je praktičan, zauzima malo mesta, te je fantastičan i za putovanja. Izuzetno je izdržljiv i otporan na vatru i koroziju.

Oslobađa izuzetno nisko EMF zračenje, manje od 0,015MT.

100% GARANCIJA NA KVALITET – Rezultati su vidljivi već nakon prvog korišćenja.   Vraćamo novac u koliko ne primetite efekat nakon prve upotrebe.

Odličan je izbor za zdravu,   negovanu kosu punu volumena. Obezbedite svojoj kosi neodoljiv izgled i zdrav rast svakoga dana.
ID Oglasa: #165386407
Informacije
O profesionalnosti kao prodavcu govore moje ocene, koje mozete pogledati!
U ponudi imamo svašta nešto zanimljivo - pogledajte i ostale oglase!
Za dodatne informacije možete me kontaktirati porukom na KP ili na broj 063 8626612 (porukom ili pozivom).

SRECNA KUPOVINA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.