slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Braun CareStyle daska za peglanje IB 3001, 122x40cm B088

70 €

Beograd
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
332
8
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Udareno, malo pocepano, zaokruženo na fotografijama uživo. Pročitajte Informacije na kraju oglasa.

 

Sa svojom paro-propusnom pamučnom navlakom i velikom površinom za peglanje (122 x 40 cm), ova čvrsta i stabilna daska za peglanje je  idealan dodatak za sve CareStile pegle sa generatorom pare.

 

  • Idealna za parne stanice:   robusna daska za peglanje ima paro-propusnu navlaku napravljenu od 100 % pamuka i idealna je za parne stanice i pegle na paru.  
  • Meko podstavljena površina za peglanje od paropropusnog materijala: Kombinacija optimalne postave i paro-propusne površine za peglanje, obezbeđuje savršen rezultat peglanja sa BRAUN CareStyle sistemima za peglanje sa parom.
  • Easy lock sistem: Lako za nošenje i praktično za oglaganje.   Čvrsta daska za peglanje može se postaviti brzo i lako, transportna sigurnost osigurava bezbedno odlaganje, uz uštedu prostora, bez slučajnog otvaranja T-nogara 
  • Individualno podesiva: daska za peglanje ima površinu za peglanje od 122 x 40 cm, i njena visina se može individualno podesiti u 7 koraka, od  77.5 do 96 cm, prema vašim ličnim potrebama, što osigurava udobno iskustvo peglanja.  
  • Visoka stabilnost: daska za peglanje klasičnog dizajna sa odvojenom policom za peglu i stanicu, robusna je i izdržljiva, a nogari posebno velikog prečnika prečnika 4 cm pružaju visok nivo sigurnosti i sprečavaju prevrtanje ili padanje
  • Isporuka uključuje: 1 x Braun CareStyle dasku za peglanje IB 3001 BK u crnoj / biserno sivoj boji sa velikom površinom za peglanje 

Tehnički podaci:
Radna visina : 77,5 – 96 cm

Koraci podešavanja visine: 7 
Dimenzije V x Š x D : 77,5–96 x 122 x 40 cm
Dimenzije sklopljene V x Šx D: 10 x 122 x 40 cm
Površina za peglanje: 122 x 40 cm

Dimenzije police: 44x28 cm

Broj nogara: 2

Prečnik nogara: 4 cm
Težina: 7,3 kg
Boja: crna / biserno siva

Sigurnosni sistem: da

Karakteristike: robusna, otporna i stabilna

 

ID Oglasa: #154469472
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.