slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Vertikalna pegla na paru 1500W 300ml

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
9
2
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

Vertikalna ručna pegla 1500W sa LCD ekranom, 2 podešavanja pare, aparat za paru za odeću koji se drži u ruci vertikalno i horizontalno, 20s brzo zagrevanje, 300ml odvojivi veliki rezervoar za vodu

 

【Efikasno uklanjanje bora snage 1500W-1500W moćni aparat za paru za odeću generiše jaku, koncentrisanu paru, tok pare snažno i ravnomerno prodire u dubinu vaše odeće i uklanja najteže bore. Samo 20s do zagrevanja, možete se osloboditi nabora za kratko vreme koristeći svoju ručnu odeću na pari, pomažući vam da uštedite vreme i započnete dobar dan!

    【2 režima pare i neprekidna para- ima dva režima pare kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za peglanjem i postoji dugme za zaključavanje pare kako bi se obezbedio kontinuirani izlaz pare. Prvi nivo odeće za paru je dovoljan za uklanjanje bora na lakoj odeći i vašim svakodnevnim haljinama, a drugi režim pare može da generiše veći izlaz pare i temeljno prodre paru u veći deo tkanine, uklanjajući nabore na najtvrdokornijim naborima vaše odeće.

    【Rezervoar za vodu velikog kapaciteta 300 ml - veliki kapacitet ovog aparata za odeću od 300 ml produžava vreme neprekidnog parenja do 15 minuta, ne morate često da dopunjujete vodu. Sa ovom ručnom parnom odećom možete da peglate nekoliko odeća istovremeno. A rezervoar za vodu je odvojiv, jednostavan za upotrebu.

    【Protiv curenja i radi pod bilo kojim uglom-Ovaj LCD aparat za paru za odeću ima dizajn protiv curenja, odlično radi u svim uglovima, bez obzira na vertikalno, horizontalno ili čak naopako. Nikada ne curi ili pljuva vodu. Bezbedan za upotrebu na više materijala, kao što su delikatne tkanine, pamuk, kao i zavese, sofe, tepih i posteljina. A odeća za parenje odeće dolazi sa četkom, pomaže u uklanjanju bora. A LCD ekran vam može pomoći da lakše koristite ovu odeću na pari.

    【Dezinfikujte i osvežite, jednostavan za upotrebu-Uparivač za odeću uklanja bore, a takođe dezinfikuje i eliminiše 99,99% bakterija i grinja vaše odeće toplom parom, savršeno za domove sa kućnim ljubimcima kako biste uklonili sve neželjene mirise i klice. Kabl dužine 2 m je pogodan za upotrebu bez obzira na to kod kuće ili na putovanju, kompaktan i lagan, više nikada ne morate da tražite zarđale i neefikasne glomazne pegle na destinacijama za putovanje.    T6. K1

ID Oglasa: #165837351
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.