slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Aroma diffuser

1.290 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Dobrodošli u svet mirisnih uživanja sa našim novim proizvodom- aroma difuzer! Ova sofisticirana naprava je dizajnirana da ispuni vaš prostor nežnim mirisima eteričnih ulja i parfema, kreirajući ugodnu i opuštajuću atmosferu. Sa svojim kompaktnim dizajnom od 168x216mm i elegantnim izgledom od ABS+PP materijala, naš aroma difuzor će se uklopiti u svaki dekor. Ulazni napon od AC 100~240V omogućava vam da ga koristite bilo gde u svetu, dok potrošnja energije od samo 10W čini ga veoma ekonomičnim. Radna struja DC 24V i kapacitet rezervoara od 550ml vode omogućava dugotrajno korišćenje bez potrebe za stalnim punjenjem. Izazovite svoje čula sa našim aroma difuzer koji je opremljen sa svetlećim LED svetlima. Možete birati između različitih boja svetla kako biste prilagodili vaš ambijent. Pored toga, sa našim aroma difuzorom, možete dodati svoja omiljena eterična ulja ili parfeme i kreirati jedinstvene mirise koji će vas opustiti i relaksirati. Karakteristike: Veličina proizvoda: 168x216mm Materijal izgleda: ABS+PP Ulazni napon: AC 100~240V Potrošnja energije: 10W Radna struja DC 24V Kapacitet rezervoara: 550ml vode Svetleća LED svetla (sa različitim bojama) Mogućnost korišćenja sa eteričnim uljima i parfemima Kako se koristi? Napunite rezervoar vodom do označene linije. Uključite uređaj, i izaberite željeno svetlo Ukoliko želite da koristite eterično ulje, dodajte nekoliko kapi u vodu. Podesite jačinu difuziranja i uživajte u mirisima. Ne čekajte, iskusite nešto novo i ispunite svoj dom ugodnim mirisima sa našim aroma difuzorom.

ID Oglasa: #165866670
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.